Problema este ca il incarci la maxim, ma refer la cat poate trage el maxim adica aia 19-20 wat si de aia se incinge.
Este ca si cum tu ai bea usor usor un litru de bere, nu ai nimic, dar ia incearca sa o dai pe gat toata odata, cum o sa fie?
Cam asa se intampla si cu bateriile, ele sunt proiectate sa traga un anume curent maxim, dar lucrand la maximu normal se incinge.
Vezi ca Apple spune pe undeva care modele sunt ok sa le incarci cu acel incarcator de 20 watt, intra pe websitele lor si vezi ce spun, am citit acum vreo 2 saptamani, dar am uitat, stiu sigur ca 12, 11 merg fara probleme, nu stiu de X, dar de cei de la Apple zic ca este ok, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme.
Deci bateria nu are nimic, si ala 12 la fel se incinge daca este incarcat cu 20 wat.
Incearca un incarcator de 5 sau 3 wat si sa vezi ca n-o sa mai fie incins, bateria o sa se incarce lent, deci nu se va incinge.
Si eu tot de pe flip am iPhone X cu baterie 100%. Mie nu mi se incalzeste, probabil e ceva problema de la baterie