Salut
Am avut acceasi problema si eu. Am un P5 Alldro si i-am spart display-ul. Le-am trimis email celor de la Allview, le-am spus problema ( mentionand si faptul ca garantia nu acopera dauna ) si mi-au trimis inapoi un email in care sa explic ce s-a intamplat cu el. Le-am spus ca este crapata sticla si touchscreenul este mort, dar LCD-ul afiseaza imagini. Mi-au spus cat ar putea costa reparatia, si au trimis cam in 3 zile un curier rapid, care a ridicat telefonul. Mi-au spus cat costa piesa si daca sunt de acord sa o schimb, apoi, cam o saptamana, nu mi-au trimis niciun mail. Mi-au trimis cei de la Cargus mesaj ca urmeaza sa imi fie livrat coletul ( chiar in ziua de anul nou mi-a venit ).
Daca ai de gand sa repari telefonul, contacteaza-i pe cei de la Allview.
Bafta!
Si cam cat a costat reparatia?
Pai asta depinde de cat de grav e avariat. La mine, era crapata sticla, touchscreen-ul nu mergea dar display-ul afisa imagini. Mi-au fost inlocuite sticla si touch-ul si m-a costat 150 de lei ( cu tot cu taxele postale ). La un P6 Life s-ar putea sa ajungi in 200-300 de lei.
Bună!
Garanţia NU acoperă defectele "mecanice" produse de loviri/căderi!
Va trebui să plăteşti contravaloarea reparaţiei sad
Toate cele bune.
Salut.Daca nu ai rezolvat problema cu touchscrenul la Allview P6 Life intra pe www.servicetelefoane.ro si fa o programare. Sigur rezolvi problema cu ecranul la alview P6 Life.
Daca imaginile sunt afisate corect, costa 159 RON.
Daca ai nevoie si de display, aproximativ 240 RON.
Mai multe detalii aici https://www.minivagsm.ro/product/search; search; p6+life
O seara frumoasa!