| iwantananswer a întrebat:

a mai fost cineva ajutat de politie sa-si gaseasca telefonul furat?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ibaal a răspuns:

Sotia mea a fost talharita acum cativa ani,i-au luat geanta,evident portofel,telefon,tableta etc ce mai avea ea in geanta, lantul de aur de la gat, a fost ranita.
Nu au facut niciun ****t, au pozat ranile, au pus-o sa scrie declaratii. Nici in ziua de azi nu s-a mai aflat nimic. Cica cerceteaza ei si o suna...un nimic! Politia Romana= c@c@T

| iwantananswer explică (pentru ibaal):

Benimadâm si eu am fost le-am prezentat cazul si nu prea m-au luat in serios crying(

| ibaal a răspuns (pentru iwantananswer):

Nimic surprinzator. Marea majoritate, ca sa nu spun toti sunt niste incompetenti. Iau banii degeaba! N-au habar de nimic, dar, nici vointa n-au. Deja stiu, ori de cate ori am avut nevoie de ei rezultatul a fost dezamagitor. straight face

| collapse2001 a răspuns:

Eu, si prin surprindere mi l-au gasit, dar mi s-a spus ca am avut noroc mare...

| iwantananswer explică (pentru collapse2001):

Collapse 2001 poti sa-mi povestesti si mie te rog cum a fost?

| IvyOlivia a răspuns:

Mie mi s-a furat vechiul telefon ( Lenovo A2010 ), iar când am fost la poliție mi-au spus că dacă ar fi fost un telefon scump atunci ar fi încercau să îl găsească, dar cum nu era au spus că nu are rost.

| iwantananswer explică (pentru IvyOlivia):

IvyOlivia eu aveam un s9plus si cand am fost si le-am spus cum s-a intamplat tot nu m-au luat in serios crying((

| Larionana a răspuns:

Da,la scoala colegei mele de banca i s-a furat, am fost la politie si i-am explicat politistului si talentul meu de detectiva m-a ajutat sa ii zic politistului un anume infractor si chiar ala a fost (uita-te la Lucifer si iti va dezvolta capacitatea de a vedea in oameni?)