| iwantananswer a întrebat:

a mai fost cineva ajutat de politie sa-si gaseasca telefonul furat?

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i treaba Politiei sa-ti va caute telefonul furat sau pierdut.
Pentru aceste cazuri, platesti asigurare la firma de telefonie si ei ti-l cauta online, sau ti-l platesc, ori iti dau altul.

| iwantananswer explică (pentru Violleta2022):

Draga AnaMaria50 habar nu am asa am auzit si eu ca cica pot ei sa-l localizeze prin imei happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru iwantananswer):

Nu-i treaba Politiei sa-ti caute tie un telefon.
Localizarea se poate face numai de catre furinzorul tau de telefonie si numai daca ai asigurae de furt la el.
Platesti lunar asigurare, impotriva furtului?
Daca nu, atunci nu poti sa-l recuperezi, ca serviciul ala nu are obligatia sa-ti urmareasca telefonul, atata vreme cat nu ai activat acel serviciu si nu ai platit pentru el.
Sunt chestii simple, d e bun simt pe care le faci sau nu.
Nu-i nimeni responsabil pentru pierdera sau furtul telefonului, decat tu.
Daca se prin hotii si al ei se gasesc si telefoane furate, abia atunci ai sanse sa-l recuperezi, altfel, ma indoiesc.

| ibaal a răspuns:

Sotia mea a fost talharita acum cativa ani,i-au luat geanta,evident portofel,telefon,tableta etc ce mai avea ea in geanta, lantul de aur de la gat, a fost ranita.
Nu au facut niciun ****t, au pozat ranile, au pus-o sa scrie declaratii. Nici in ziua de azi nu s-a mai aflat nimic. Cica cerceteaza ei si o suna...un nimic! Politia Romana= c@c@T

| iwantananswer explică (pentru ibaal):

Benimadâm si eu am fost le-am prezentat cazul si nu prea m-au luat in serios crying(

| ibaal a răspuns (pentru iwantananswer):

Nimic surprinzator. Marea majoritate, ca sa nu spun toti sunt niste incompetenti. Iau banii degeaba! N-au habar de nimic, dar, nici vointa n-au. Deja stiu, ori de cate ori am avut nevoie de ei rezultatul a fost dezamagitor. straight face

| collapse2001 a răspuns:

Eu, si prin surprindere mi l-au gasit, dar mi s-a spus ca am avut noroc mare...

| iwantananswer explică (pentru collapse2001):

Collapse 2001 poti sa-mi povestesti si mie te rog cum a fost?

| IvyOlivia a răspuns:

Mie mi s-a furat vechiul telefon ( Lenovo A2010 ), iar când am fost la poliție mi-au spus că dacă ar fi fost un telefon scump atunci ar fi încercau să îl găsească, dar cum nu era au spus că nu are rost.

| iwantananswer explică (pentru IvyOlivia):

IvyOlivia eu aveam un s9plus si cand am fost si le-am spus cum s-a intamplat tot nu m-au luat in serios crying((

| Larionana a răspuns:

Da,la scoala colegei mele de banca i s-a furat, am fost la politie si i-am explicat politistului si talentul meu de detectiva m-a ajutat sa ii zic politistului un anume infractor si chiar ala a fost (uita-te la Lucifer si iti va dezvolta capacitatea de a vedea in oameni?)