| mariusQ a întrebat:

..acum doua zile mi-am pus parola pe telefon ca sa nu mai umble fratele meu dar el a tot incercat sa afle parola si mi s-a blocat telefonul.trebuia sa bag emailu si parola da le-am bagat de multe ori gresit si nu imi mai stiam parola bine.acum stiu parola si emailu da nu mai mere ..imi scrie ca am incercat de prea multe ori si imi apare un lacat.ce pot face? va rog ajutati-ma,

Răspuns Câştigător
| Doarefericireasiiubirea a răspuns:

Daca nu merge in niciun fel poti sa-l duci la un centru pentru. al ti-l reseta asa apatit si prt. mea ii cerea un email si o parola al android-ului si l-a dus la magazinul de unde l-a cumparat si i l-au resetat... daca nu ma insel o sa pierzi tot din el... insa te lasa sa faci ceva sa intri la mesaje sau in aplicatii?

3 răspunsuri:
| Doarefericireasiiubirea a răspuns:

Ce telefon ai?

| mariusQ explică (pentru Doarefericireasiiubirea):

Samsung galaxy mini 2

| Doarefericireasiiubirea a răspuns (pentru mariusQ):

Daca nu merge in niciun fel poti sa-l duci la un centru pentru. al ti-l reseta asa apatit si prt. mea ii cerea un email si o parola al android-ului si l-a dus la magazinul de unde l-a cumparat si i l-au resetat... daca nu ma insel o sa pierzi tot din el... insa te lasa sa faci ceva sa intri la mesaje sau in aplicatii?

| AdelleRoseMarie a răspuns:

Pai trebuie sa te duci daca mai ai garantie la el, la cei de acolo ca sa ti faca.