| greatLOL a întrebat:

Am de ales intre 2 telefoane : Samsung Galaxy Trend Lite si HTC Windows Phone 8X. Samsungul are Android, iar HTC-ul are Windows. La specificatii, HTC-ul este mai bun, are cateva aplicatii bune, dar chestia este ca la Windows Mobile 8 inca nu a aparut mutarea pe card SD a aplicatiilor, si am foarte putin spatiu pentru ele. Dau funda!

7 răspunsuri:
| greatLOL explică:

Ma scuzati, HTC Windows Phone 8S!

| firstboy a răspuns:

Sunt un adept al androidului, asa ca ti-l recomand; Samsung galaxy trend lite as alege eu.
happy

| CyBeRnEtIkbLoods a răspuns:

HTC!

| KodrutZ a răspuns:

HTC ftw. Windows Phone e un sistem de operare foarte solid, Android inca mai schiopateaza pe ici-colea.

| Mihaitza009 a răspuns:

Eu unul te sfatuiesc sa iti iei acel HTC fiind superior la multe in fata samsungului ...totodata este si o firma buna care isi merita numele de HTC si are multe avantaje impotriva samsungului

| Alexa20022000 a răspuns:

HTC fiindca am si eu si e super bun... funda?

| greatLOL explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile date. Am folosit pana acum un Acer S500 CloudMobile, cu Android, pot sa spun ca eram multumit de aplicatiile pe care le ofera acest sistem de operare, dar din pacate, i-am spart ecranul si nu mai am multi bani. O sa tin HTC-ul dupa cum mi-ati spus, inca o data, va multumesc pentru raspunsuri!