| TheDarkVampire a întrebat:

Am gasit o oferta de Samsung Galaxy S4 cu 500 RON si are Dual-Sim... Exista asa ceva? Cum il deosebesc de un original, sa nu fie contrafacut?

Răspuns Câştigător
| EL10 a răspuns:

Nu ti-l recomand pentru ca este replica... adica (chinezesc ) si cu timpu nu o sa iti mearga touchscreenul si de reparat nu o sa il repare nimeni pentru ca nu se potrivesc piesele cu S4 original.

3 răspunsuri:
| Eduard_Herman_1989 a răspuns:

Daca e dual sim e fake, daca e 500 ron e fake, etc. etc. happy

| MisterJaguar a răspuns:

Pai..Deobicei la orice telefon sa iau exemplu acest telefon Galaxy S4.In primul rand sa te asiguri ca are factura si de obicei si garantie sa incerci sa-l arpinzi ca in caz de orice sa nu fie macheta si se stie bine ca Dual-Sim e un fel de replica care se poate strica din nimica toata oricand.Si daca ar fi asa sa intrebi posesorul acelui telefon sa fie decodat ca daca nu e decodat nu e bine deloc.Sunt multe evidente eu zic ca e un fel de replica deci in conformitate cu EL10 are dreptate nici eu nu ti-l recomand.+ ca si pretul telefonului se da de gol.

| 0rlando a răspuns:

Replica o deosebești foarte ușor de original.
În primul rând originalul costă minim 2000 de lei și nu există în varianta dual sim.
Nu-ți recomand să-l cumperi, pentru că cel mai probabil se va defecta în maxim 3 săptămâni, așa cum fac mai toate replicile.
De banii ăia îți poți cumpăra un S2 de pe okazii și crede-mă că nu vei regreta.