| AlexSamp32 a întrebat:

Am iPhone 5s.Cu ce pot sa curat spatele telefonului? Ce fel de solutii sa folosesc?

5 răspunsuri:
| UserRo10 a răspuns:

Eu dau pe telefon cu sunstanta de curatat ecranul la TV si monitorul de la PC. Parca amprentele se pun mai greu dupa ce dau

| TheWhiteDemons a răspuns:

Pai pe spate incearca cu o radiera stiu ca pare ciudat dar incearca, pe ecran si pe spate merge cu pasta de dinti, mai merge si cu alcool, praf de copt si vaselina.Ai grija sa nu intre in carcasa.Succes!

| saxofonistu87 a răspuns:

Produsele Apple sunt fabricate cu o varietate de materiale şi fiecare produs pot avea specifice cerințele de curăţare, şi variază în funcţie de partea care vrei sa o cureţi. Pentru a începe, aici veţi găsi câteva sfaturi care se aplică tuturor produselor Apple.
Utilizeaza o cârpă moale şi nu dura.
Evita să folosesti cârpe abrazive, prosoape, hârtie şi elemente similare, care ar putea provoca daune.
Deconecteaza toate surse de alimentare, dispozitive şi cablurile externe.
Păstreaza lichidele departe de telefon
Nu lasa umezeala sa intre pe la deschideri
Nu utiliza spray-uri, solvenți sau lichide abrazive.
Nu pulveriza spray de curatare direct pe/in telefon
Dacă intră lichid în interiorul produsului Apple, ai nevoie de ajutor de la un furnizor autorizat de servicii Apple cat mai repede posibil.
Daca ai garantie pe telefon, garantia nu acopera problema telefonului din cauza ca ai dat lichid pe el.Vei plati reparatia din buzunar.

| saxofonistu87 a răspuns (pentru saxofonistu87):

De asemeni iti recomand ca solutie Data Flash

| AlexSamp32 explică:

Ai ceva impotriva ca am iPhone sau ce?