Eu zic sa te lasi de meserie daca vrei sa te apuci de filmat cu telefonul.
Iti iei un telefon ca sa il folosesti pentru functia de telefon si iti iei o camera de filmat foarte buna in banii aia si o sa iasa treaba brici.
Niciun vlog filmat cu telefonul nu se va compara cu o camera de filmat profesionala. Nu stiu cine ti-a bagat tie prostia asta in cap.
Poti sa iti iei note 9 (sa faci precomanda) si sa alegi varianta de 512 gb cu 8 gb de ram (crede-ma, ai practic un calculator in el) si de restul banilor iti iei o camera profesionala de filmat cu trepied si tot ce iti trebuie.
Sa stai cu 2 telefoane pentru asa ceva e mai mult decat absurd, e cocalaresc + asta inseamna ca ai prea multi bani si nu ai pe ce sa ii arunci.
In fine e treaba ta, eu iti dau un sfat.
Ms.m-am gândit să îmi iau o camera.o zi buna
Depinde la ce iti trebuie 2 telefoane. Ai putea f bine sa iti iei unul cu dual sim ca sa nu te cari cu 2 palete de ping-pong dupa tine.
Imi trebuie, 2 can cu 1 filmez pentru YouTube, si cu celalalt citesc comentariile, etc.
Atunci ia-ti un jaf pentru ala cu care citesti comentariile. nu iti trebuie 2 telefoane de 40 milioane pentru asa ceva. Si la banii aia mai bine iti iei un DSLR+obiective, iesi mai ieftin, ai calitate mai buna a imaginii si poti face mai multe chestii cu el.
Nu imi trebuie camera DSLR.Filmez cu telefonul.dar eu am pus o intrebare.care 2 telefoane sa mi le iau.
Care este canalul tau?
Am 2 canale. unul cu 111 abonati si unul cu 190.Andreas veres si vloguri interesante
Doua s9 plus, se misca amandoua foarte bine, aproape instant la sincronizare si le poti sincroniza si la alte aplicatii - tv, jocuri, etc.