Cam amandoua sunt la fel la specificatii, cu unele diferente la OnePlus 7, OnePlus 7 face poze mai bine, e mai mare, are baterie mai durabila insa astea nu conteaza prea mult neaparat, doar daca vrei tu sa tii cont de ele, insa ti-as recomanda mai mult S10e, iar treaba cu rezistenta nu am idee, doar cine care a avut aceste telefoane iti poate spune care este mai rezistent pe viitor.
Si de ce recomanzi s10e fata de oneplus 7?
Internet mai rapid, are slot pentru card si suporta carduri pana la 1TB, si multe alte lucruri, are specificatiile putin mai ridicate decat OnePlus.
Depinde ce intelegi prin mult timp.
Daca vrei sa ramai cu dispozitivul gen 5 ani, ia-ti un Iphone, e sigurul producator care ofera updateuri ani de zile.
Samsung in momentul asta se cam opreste la 2 ani, deja S8 nu mai urca la androide 10, ramane la pie, nu stiu de one plus dar nu cred ca merg mult mai departe.
Daca ai de ales intre cele 2 de mai sus, e irelevant, ia-l pe ala care iti place mai mult.
Ia-ti Samsung! One plus, brand-uri de astea sunt noi pe piață, chiar dacă au cifre astronomice în ceea ce constă performanță, Samsung e pe piață de mult timp si știe cum să optimizeze telefoanele în așa fel încât să-l poți folosi mult timp chiar și cu versiuni de update-uri mai noi. Sau în cazul în care vrei să dai un ban si să-l dai cu spor, ia-ti un Xr de la Iphone Eu personal folosesc în acelasi timp si ios si andoid.iar din punctul meu de vedere nici un telefon nunse compară cu Iphone . Multa bafta