| Cerbul47 a întrebat:

am o intrebare, ce telefon ar fi mai bun din toate punctele de vedere dar si din punct al rezistenței pe viitor(update, incetinire etc) ambele fiind la acelasi pret oneplus 7 sau S10e?

Răspuns Câştigător
| DarthNiger a răspuns:

Cam amandoua sunt la fel la specificatii, cu unele diferente la OnePlus 7, OnePlus 7 face poze mai bine, e mai mare, are baterie mai durabila insa astea nu conteaza prea mult neaparat, doar daca vrei tu sa tii cont de ele, insa ti-as recomanda mai mult S10e, iar treaba cu rezistenta nu am idee, doar cine care a avut aceste telefoane iti poate spune care este mai rezistent pe viitor.

| Cerbul47 explică (pentru DarthNiger):

Si de ce recomanzi s10e fata de oneplus 7?

| DarthNiger a răspuns (pentru Cerbul47):

Internet mai rapid, are slot pentru card si suporta carduri pana la 1TB, si multe alte lucruri, are specificatiile putin mai ridicate decat OnePlus.

4 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Depinde ce intelegi prin mult timp.

Daca vrei sa ramai cu dispozitivul gen 5 ani, ia-ti un Iphone, e sigurul producator care ofera updateuri ani de zile.

Samsung in momentul asta se cam opreste la 2 ani, deja S8 nu mai urca la androide 10, ramane la pie, nu stiu de one plus dar nu cred ca merg mult mai departe.

Daca ai de ales intre cele 2 de mai sus, e irelevant, ia-l pe ala care iti place mai mult.

| andreimpwr a răspuns:

Ia-ti Samsung! One plus, brand-uri de astea sunt noi pe piață, chiar dacă au cifre astronomice în ceea ce constă performanță, Samsung e pe piață de mult timp si știe cum să optimizeze telefoanele în așa fel încât să-l poți folosi mult timp chiar și cu versiuni de update-uri mai noi. Sau în cazul în care vrei să dai un ban si să-l dai cu spor, ia-ti un Xr de la Iphone laughing Eu personal folosesc în acelasi timp si ios si andoid.iar din punctul meu de vedere nici un telefon nunse compară cu Iphone big grin. Multa bafta