| playermessi a întrebat:

Am o intrebare : Sa cumpar telefonul Samsung j5 sau HTC desire 626
Am vazut ca j5 are 1.5 GB RAM iar HTC-ul are 1 si j5 are 4G iar HTC-ul are 3G.
Ideea e ca j5 are quad core iar HTC-ul are octo ceea ce eu nu inteleg aici ce e cu core-ul asta
Va rog sa ma ajutati... Funda
P.S.:Amandoua costa 800
Si sa imi mai spuneti ce e cu 3G sau 4G deoarece nu stiu ce inseamna.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| edy45svmag a răspuns:

Țai as zice sa iei HTC pentru ca e un brand bun iar telefonul tine mai mult.Atunci cand el are octa core inseamna ca are o putere mai mare in sensul ca poate rula jocuri mai speciale si telefonul va merge mai repede.Softul acestui samsumg nu este foarte bun iar dupa o perioada de timp telefonul va merge cu lag adica blocat.Prin 4 g intelegem ca reteaua va fia mai puternica iar netul va merge mai rapid dar si cu 3g el va merge destul de repede.Deci eu as zice sa mergi pe HTC deoarece nu te va dezamagi.

6 răspunsuri:
| playermessi explică:

Pai si 0.5 ram nu conteaza?

| Alexandra_Ale_1995_dXqk a răspuns:

Pai eu ti-as recomanda Samsung J5 deoarece este un telefon performant(nu iti spun porcarii, si eu am avut dar azi mi-am luat un telefon nou), si e chiar foarte bun, merge bine, nu se blocheaza si mie mi-a lasat o impresie chiar buna.Acum,dezavantajele lui sunt ca cateodata cand ai mai multe pagini aprinse sau cand stai mai mult de 2 ore pe el (nonstop) se reaprinde de mai multe ori fara oprire ceea ce e chiar enervant, dar se intampla rar.Chestiile alea cu quad core si octo au legatura cu sistemul telefonului(quad core e mai bun) iar octo mai slab.J5 cred ca e mai mic ca HTC desire 626 dar merge mult mai bine, sincer! Si chestia aia cu 4G si 3G are legatura ori cu spatiul de stocare al telefonul (4G este mai bun deoarece iti poti descarca mai multe pe el) sau, are legatura cu viteza internetului... Daca nu ai wifi iti aprinzi datele mobile si navighezi pe internet.Eu ti-as sfatuii J5-ul deoarece ti-am prezentat mai sus destule motive(banuiesc), de ce e mai bun J5-ul decat HTC-ul..Acum,este decizia ta.
Fundita te rog?

| Alexandra_Ale_1995_dXqk a răspuns:

Pai eu ti-as recomanda Samsung J5 deoarece este un telefon performant(nu iti spun porcarii, si eu am avut dar azi mi-am luat un telefon nou), si e chiar foarte bun, merge bine, nu se blocheaza si mie mi-a lasat o impresie chiar buna.Acum,dezavantajele lui sunt ca cateodata, cand ai mai multe pagini aprinse sau cand stai mai mult de 2 ore pe el (nonstop) se reaprinde de mai multe ori fara oprire ceea ce e chiar enervant, dar se intampla rar.Chestiile alea cu "quad core" si "octo" au legatura cu sistemul telefonului.J5 cred ca e mai mic ca HTC desire 626 dar merge mult mai bine, sincer! Si chestia aia cu 4G si 3G are legatura ori cu spatiul de stocare al telefonul sau, are legatura cu viteza internetului... Daca nu ai wifi iti aprinzi datele mobile si navighezi pe internet.Eu ti-as sfatuii J5-ul deoarece ti-am prezentat mai sus destule motive(banuiesc), de ce e mai bun Samsung J5 decat HTC desire 626.Acum,este decizia ta.
Fundita te rog?

| edy45svmag a răspuns (pentru playermessi):

Ba da dar in masura ff mica deoarece chiar daca Samung are 1, 5 ram cei 50 de mb nu il avantajeza cu nimic deoarece ti-am spus softul nu este unul chiar reusit.

| playermessi explică:

Mersi mai tu baiat minune.Sa iti dea Dumnezeu sanatate.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Hristos a înviat!

Dintre acestea, eu aş alege HTC Desire 626 Dual Sim deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php

Toate cele bune!

Îţi doresc un Paște Fericit!
http://i.imgur.com/t0pIB.jpg