Să mergi la poliție și să declari că ți s-a furat telefonul. Cel mai probabil dacă nu aveai nici o aplicație să-ți găsească telefonul în caz de furt atunci l-ai pierdut și nu-l mai poți recupera.
Depinde ce telefon era. Daca era Android poti sa intri aici: https://www.google.com/android/devicemanager si sa vezi pe unde ti-e telefonul (sunt sigur ca si alte telefoane care nu au Android au servicii similare) dar nu o sa te ajute prea mult.
In primul rand mergi la Orange si iti inchizi abonamentul sau dezactivezi cartela si ceri alta cu acelasi numar si apoi mergi la politie si declari ca ti s-a furat telefonul. Sa scrii in declaratie modelul si IMEI-ul daca il ai ar fi minunat. Si cel mai important: Nu te astepta sa-l mai vezi inapoi. 99% sunt sigur ca politia nu o sa-l gaseasca. Astia il "gasesc" doar daca vine cineva cu el la sectie si zice "uite mai domnu politai, am gasit telefonul asta"
Salut,
Imi pare rau pentru acest lucru. Te rugam sa iei legatura cu colegii nostri de la Serviciul Clienti 021 203 3030/ 0744 411 411 (apel cu tarif normal) pentru a solicita urgent suspendarea serviciilor. Suspendarea o poti face si din contul online. Ulterior este necesar sa te prezinti intr-un magazin Orange cu actul de identitate pentru a solicita un nou sim, cu acelasi numar. Recomandam sa faci o solicitare si catre Politie, in privinta furtului telefonului.
O zi buna,
Orange Helper
Suna la Orange sa-ti inchida abonamentul, altfel risti sa te alegi cu un cost frumos.
Telefonul dupa parerea mea nu prea ai cum sa il recuperezi. Insa poti sa mergi la Orange si inchizi abonamentul si eventual poti sa mergi cu codul IMEI si sa le zici sa iti blocheze telefonul, astfel telefonul va fi la fel ca un iphone blocet in Icloud si nu va putea face nimic cu el.
User252426 întreabă: