| Anonimulnegru a întrebat:

Salut TPU. Am o problema, am pus pe un stick 41 de melodii, le-am pus sa cante in masina printr-un modulator FM si din cele 41 de melodii canta doar 4, sare de la melodia 13 la melodia 17 la melodia 20 si melodia 39, oare de ce?
Ce pot face in aceasta situatie? Cine ma ajuta sa mearga toate melodiile primeste Funda. Va rog, nu stiu ce sa fac.
P.S. Am pus si colaje, 3 merg iar celelalte nu, iar acest modulator l-am cumparat azi si mai am inca 2 si la toate face la fel.
Va rog, DAU FUNDA!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Este modulatorul defect mergi cu el sa i ti dea altul.

| Anonimulnegru explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 3 modulatoare si toate sunt defecte?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Anonimulnegru):

Atunci inseamna ca nu sti tu cum sa faci.

Bula
| Bula a răspuns:

NUMELE fisierelor este de vina!
Schimba numele fisierelorm sa fie DOAR cu literele engezesti (FARA diacritice! ), cifre (0-9) si eventual doar cateva semne speciale ( -_! ). Numele sa nu contina nici mai multe puncte (doar cel d-inaintea extensiei mp3).

| Vasilicamosbatran a răspuns (pentru Bula):

Exact bravo.

| Anonimulnegru explică (pentru Bula):

Am trecut fisierele cu 01.mp3 pana la 40 tot asa

| Bula a răspuns (pentru Anonimulnegru):

Nu le baga in foldere!
Copiaza-le doar direct pe radacina stick-ului.
Verifica: sa nu ai si alte fisiere /foldere pe stick.
Verifica si melodiile, cate unul, daca sunt redate corect pe calculator, eventual si frecventa lor de redare.
Cautand si incercand poti gasi ce "nu-i place" player-ului.

| NLS a răspuns:

Stickul e USB 2.0 sau 3.0?
Cele 3.0 nu sunt recunoscute de unele aparate (modulatoare sau sisteme radio de masina), sau cand sunt recunoscute, pot sa dea erori la citire.

Stickul e mai mic sau mai mare de 16 GB?
Din experienta proprie, radio-ul meu nu vede nimic mai mare de 16GB, si nu e foarte vechi (l-am cumparat nou in 2017, si el e facut prin 2015).
La fel poate fi si la modulatoare.

Melodiile sunt MP3 sau altceva?
Nu orice format e suportat.

+ tot ce a zis Bula despre numele fisierelor, si foldere (adica sa nu ai foldere deloc)

| Anonimulnegru explică (pentru NLS):

Eu am usb 3.0 de 16 GB, dar am rezolvat, acum merge