| RaZvIXsTz a întrebat:

Am o problema cu internetu si nu stiu cauza.Acuma jumatate de an mi-am luat un Nokia asa 503 si sunt multumit de el si am un rutar tenta si mergea foarte bine sa navighez pe google si youtube, cand intru pe youtube pe un clip imi apare la inceput sa se stocheze temporar si trebuie sa se incarce de la 0% pena la 100% si a mers foarte bine pana mai acum o luna si de atunci cand intru pe un clip de pe internet imi apare sa ca stocare temporara in curs si aici nu se mai incarca pana la 100 nici macar nu trece de 0% si dupa 1 min imi da eroare de conexiune dar pana atunci imi mergeau clipurile excelent si se stoca imediat ce intram pe clip...imi puteti spune si mie din ce cauza e problrma asta si daca sunt solutii de rezolvare!? big grin

Răspuns Câştigător
| Hurdea_Darius_2000 a răspuns:

Daca ai wirles bun si telefonul este la fel si el bun... problema este din cauza retelei. Daca esti abonat la Telekom, ai putea sa le raportezi problema ta pentru ca ei stiu mai bine de ce nu iti merge. Spre deoasebire de tine si eu am patit la fel cu wirlesul si am mers la Vodafone, unde eram eu abonat si au zis ca wirlesul nu are o calitate destul de buna cat sa proceseze vizibilitatea unui telefon performant. Deci sper ca te-am ajutat, bafta!