| Bobytza97 a întrebat:

Am o problema cu telefonul. Am un Samsung Galaxy Trend Plus si de ceva timp nu imi mai reda nici un videoclip de pe aplicatia Youtube. imi tot apare "Conexiunea la server s-a intrerupt." Si totusi am semnal full la wi-fi plus ca mai am si internet nelimitat dar nu imi reda in nici un fel nimic. Imi puteti da vre un sfat? Apropo am sters cache si tot ce avea plus 3 reinstalari laughing)

1 răspuns:
| Vickyy a răspuns:

Acestă problemă se datorează faptului că telefonul folosește o versiune destul de veche de Android, care nu suportă toate actualizările aplicațiilor. Aplicația Youtube are toate șansele să nu mai ofere suport pentru telefoanele în genul Trend Plus. Pe acesta l-am avut și eu la un moment dat, am ajuns la concluzia că nu a fost o serie reușită- multe erori, puține funcții.
Ai putea să iei în considerare să îl schimbi, îți recomand J5 2017, sau J6 2018. Cu seria J-urilor, Samsung a făcut o afacere excelentă, ai tot ce îți trebuie la un preț redus. Dacă dorești informații despre specificații, îmi poți trimite un PM.