Eu zic ca este din cauza bateriei, du-l la service sau daca are garantie du l la sediul unde iti este recomandat.
Mai repede asi cumpara o baterie decat sa le mai dau bani si lor
Garantia a expirat luna trecuta am avut garantie 60 de zile
Daca este in garantie nu le dai nici un ban
Problema este ca i-ai distrus bateria, cel mai probabil ai lasat telefonul la incarcat undeva la 80% nu conteaza, si dupa l-ai consumat si dupa iar l-ai bagat si tot asa, in ritmul acesta bateria se strica si nu o sa mai functioneze corect.
Nu stiti cat ar costa o baterie?
Se incarca rapid cu incarcatorul original, care de obicei are "incarcare rapida", se descarca de obicei datorita aplicatiilor care ruleaza in fundal dupa accesare, recomandat sa activezi functoa economisire energie ( Samsung are asa ceva) si de acolo dai sa nu mai ruleze in fundal. Funda?
Nu e incarcator original eu l-am primit dela un prieten si mila dat fara incarcator si asta cu aplicati care ruleaza in fundal e atunci cand ti apasat butonul hom si iti apare aplicati recente daca da eu le sterg tot timpul da tot asa face
Recomand sa il lasi sa se descarce complet si asta ar trebui sa ii intareasce bateria.
Daca asta nu merge ar trebui acele aplicatii pentru baterie sa fie dezinstalate oricum.