| Dukanz0r a întrebat:

Am si eu o nelamurire, ce telefon sa iau: Nokia Asha 302 sau Huawei G7300? Nu imi raspundeti aiurea doar de dragul de a raspune. Argumentati raspunsul happy! Poate cineva dintre voi are unul dintre telefoane si imi zice si mie cum se comporta. Multumesc.

PS: Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| GregHouse a răspuns:

Categoric Nokia.
Iata de ce: are si 3G, Huawei n-are. Are tastatura fizica (n-o sa-ti faca probleme ca tastaturile touch). Au acelasi nr. de culori (256k), suporta card mai mare (32 GB, fata de 16), are memorie interna mai mare (irelevant, are GPRS si EDGE clasa 33 (foarte bune, deci), ambele au Wi-Fi si camera de 3, 15 MP. Singurul loc unde bate Huawei e camera video, unde filmeaza cu 30 fps, iar Nokia doar cu 15.
Nokia are procesor mult mai bun (1 GHz, fata de 312 MHz), ambele au USB 2.0, WAP v2.0.
Huawei are Bluetooth mai bun (v3.0, Nokia v2.1), dar v2.1 e mai stabil, majoritatea telefoanelor au asa.
Bateria e mult mai buna la Nokia, si-n plus ai oleaca de siguranta pentru faptul ca e Nokia.
Sanatate!

4 răspunsuri:
| Niiiicu a răspuns:

Salut,cel mai bun dintre cele 2 este clar Nokia deoarece are o baterie mare si te si tine mult,iar pentru o utilizare mare este destul de bun,si arata si binisornu este foarte scump,face poze destul de bune(zic eu), de mers merge binissor(am testat unul la un amicbig grin)dar sa nu te astepti sa faci nu stiu ce cu el, iar despre Huawei nu iti recomnd sa iei, e chinezesc si e prost la aporoape toate capitolele, deci eu zic sa ei Nokia

| AaNdYy a răspuns:

Nokia Asha 302 e mai bun decat Huawei G7300 din toate punctele de vedere.

| Beretta a răspuns:

Nokia Asha 302, aproape la toate capitolele e mai bun decat Huawei, si e rezistent doar e Nokia

| TheDumy09 a răspuns:

Buna eu am Nokia asa 302 si mi se pare un telefon foarte bun(ai tot ce iti trebuie la el)e rezistent(l-am scapat in masina de splat 30 min si merge perfect inca) de acel Huawei nu stiu nimic dar asa 302 e chiar un telefon bun parerea mea.