| Alex797 a întrebat:

Am si eu o problema.De o luna mi-am cumparat un Samsung Galaxy S4 Black Edition si din greseala l-am scapat pe o suprafata dura ( gresie ) si s-a "indoit" un pic in dreapta jos langa butonul de back. tin sa sugerez ca ecranul nu are nimic... exista vreo posibilitate sa il repar? ...Garantia imi este de folos? Va rog mult ajutati-ma! Daca se poate sa imi lasati un site si un pret pentru asa ceva ..va multumes!

Răspuns Câştigător
| marc3lino19 a răspuns:

Samsung galaxy s4 sunt foarte bune ca soft si tot ce tine de performanta. Dar la.rezistenta sunt praf. In curand o sa se strice. Iti spun din experienta pentru ca am schimbat vreo 10 eu te sfătuiesc. Sa iti iei Sony z1.

| MadMoan a răspuns (pentru marc3lino19):

Tu esti mare prost, sa imi bag. S4 e cel mai bun telefon la rezistenta si perfomanta. Toate telefone se ciobesc la un momendat la colturi de la atatea cazaturi. Cum poti sa zici ca se strica telefonul de la o mica ciobitura? Cred ca esti tu prea prost. Frate daca nu stii sa raspunzi la ce dracu te bagi?

| hp8510p a răspuns (pentru MadMoan):

S4 nu este cel mai bun telefon la rezistenta si performanta...sunt multe care il intrec la asta.Cu o husa din silicon la 20-30 de lei iti pastrezi telefonul ca nou timp de 2-3 ani

3 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Garantia nu acopera defectele cauzate (accidental) de catre proprietari.
Cumpara o husa.