| Godja_Alin_2000 a întrebat:

am un galaxy A5 de la Orange și nu îl am cam.nici de o săptămână și sa creeat foarte puțin. Ecranul și nu stiu sa îl fi scăpat
Întrebarea mea este dacă garanția este valabila în acest caz

3 răspunsuri:
| ØverTheRainbøw a răspuns:

Cel mai probabil te-ai pus pe el fara sa-ti dai seama.

Garantia in cazul asta nu este valabila

| VladutAnghel a răspuns:

Depinde de unde l-ai luat.Si eu am avut o tableta Samsung de la EvoMag si le-am trimis-o pentru ca aveam display-ul spart si cand a venit i-au reparat si rama care era rupta si carcasa de pe spate

| Anaconda3 a răspuns:

Am si eu un s5 neo si i-am desfacut ecranul dar din greseala i-am rupt membrana care e legata de display si touchscreen si nu mai reactiona la comenzi, l-am dus la service mentionez ca l-am luat la abonament de la telekom, dupa ce l-am dus la service m-au intrebat cum s-a intamplat si le-am spus ca nu stiu pur si simplu nu mai merge mi-au spus sa il las la ei si ma vor contacta in 2 saptamani sa ma duc da il iau, dupa o saptamana mi-au dat mesaj ca este din vina mea nu mai aveam nici o speranta ca o sa il repare dar surpriza dupa 2 saptamani m-au sunat sa ma duc sa iau telefonul ca l-au inlocuit probabil au facut asta pentru ca sunt client mai vechi si fidel si sa nu isi piarda clientii, du-te si tu si incearca dar sa le zici ca nu stii din ce causa s-a spart pur si simplu cand l-ai ridicat de pe pat nu mai mergea