| DjSteelSex a întrebat:

am un HTC desire 820, il pun la incarcat, se inchide, dupa arata ca nu se incarca. trece 2 minute si arata ca se incarca. sta putin asa si o reia de la faza ca nu se incarca. sau mi se dechide un meniu unde arata fastbot, boot, reboot, hdbot, am dat pe fiecare si tot asa face. apropo bateria mi-a schimbat-o cand l-am dus la service. ce sa fac?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie dus in servis sa il vada ei, nu umbla tu la el ca nu te pricepi.

| georgeenglezu2016 a răspuns:

Curata bateria unde are acel cupru lat de exemplu si te mai uiti la acele cleme unde face contact bateria cu telefonul, daca iti este larga bateria si se c-am misca sus jos pune ceva in fundul bateriei o hartie ceva anume si pui inapoi capacul, dar sa fi mai atent si cu incarcatorul e posibil sa fie stricat chiar el nu atinge ceva acolo si din cauza aia ba incarca si dupa numai incarca

| sile44 a răspuns:

De fapt nu curata bateria ca nu are nimic este clar ca este dus firmoware dus adica softul se face destul de usor daca te informezi sunt sigur ca este softul ca lucrez in domeniu si am patit-o de multe ori la inceput am cumparat bateri noua si aveam aceiasi problema pana m-am informat si am aflat ca este softul sper ca te-am ajutat