| Alinus23031230 a întrebat:

Am un iPhone 8 (de 4-5zile cumpărat nou) și nu prea mă tine bateria adică se Descarcă repede, sunt nou pe iOS și pana acum am folosit doar Android. Nu știu ce sa fac sa mă duc la garanție cu el? Pe voi tot la fel va tine bateria?

Răspuns Câştigător
| Clorox a răspuns:

Cam mult de 2-3 ori, eu il incarc la cateva zile. Bine, nici nu prea stau pe el decat seara ca sa verific mesajele si sa ascult muzica. Este destul de mult, iti sugerez sa te duci la un service.

3 răspunsuri:
| Clorox a răspuns:

E si normal, 1821 mAh nu e cine stie ce, are rezolutia mare, multe procese in fundal, luminozitatea, wi-fi si toate cele. Cat te-ai astepta sa te tina?

| Alinus23031230 explică (pentru Clorox):

Da dar, îl încarc de cei 2-3ori pe zi! nu cred ca mă tine 5ore de stat in continuu

| Clorox a răspuns (pentru Alinus23031230):

Cam mult de 2-3 ori, eu il incarc la cateva zile. Bine, nici nu prea stau pe el decat seara ca sa verific mesajele si sa ascult muzica. Este destul de mult, iti sugerez sa te duci la un service.

| Alinus23031230 explică:

Ma tine maixin 4-5 ore de stat pe el! inteleg ca bateria e de o capacitate mai mica dar totusi nu cred ca e ok sa il incarci de 2-3 ori pe zi pentru 4-5ore!