YuNu511, ce te mai pricepi ! Cat de (nu vreau sa zic chiar prost dar pe acolo) trebuie sa fii sa zici ca touch-ul s-a stricat din cauza rootului. Am mai spus-o si o mai spun rootul nu afecteaza cu nimic telefonul. Rootul deblocheaza partitia cu fisierele aflate in radacina telefonului pe care producatorii o blocheaza pentru a nu avea acces noi la ele. Rootul iti da acces la aceste fisiere si aplicatii si iti permite sa le stergi sau modifici. Deci oameni buni, nu mai ziceti ca rootul strica telefoanele pentru ca nu este adevarat. Eu am telefonul rootat si overclockat de vreo 5 luni si nu are nimic. Echiar mai rapid deoarece este overclockat, insa bateria tine mai putin din cauza performantei crescute. Si cum sa zici ca LG nu suporta kingroot. Eu am rootat un LG g2 mini folosind kingroot si ghici ce? Este suportat, dar l-am resoftat si l-am rootat folosind pc-ul deoarece kingrootul ma enerveaza cu notificarile si restrictiile sale.
Cat depre problema ta patrumihaildoru nu e greu sa rootezi un telefon. Trebuie doar sa descarci pe pc niste drivere corespunzatoare pentru telefonul tau si o aplicatie care sa il rooteze gen purpledrak care merge pe majoritatea LG-urilor si deschizi aplicatiia si iti va zice sa poenesti telefonul in downloade mode si sa il conectezi la pc si trebuie sa-i dai accept sau start sau ceva gen si ti-l rooteaza singur. Dupa care se telefonul se rebooteaza si gata mai trebuie doar sa descarci supersu din google play ca sa poti da acces root la aplicatii. Bafta si scuze pentru romanul scris.
Nu-ti face root! LG nu suporta root cu aplicatia kingroot, si nu este bine, eu am avut telefonul cu acces la root si s-a stricat usor, usor dar sigur!
A inceput cu magazin play si dupa cu touch screen-ul si puf! Concluzie: Nu face root!
Ioanna1235 întreabă: