| tRizikial a întrebat:

Salut TPU,

am un LG Optimus 3D P920, si as vrea sa stiu cum pot avea acces Internet din PC-u meu..adica, am auzit ca se poate cumva sa ai net pe telefon daca ai conectat USB-u ..si nu stiu cum =/ ceva solutii?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Chiar dacă NU ai ( pe telefon ) internet inclus/credit pentru traficul de net, POŢI folosi conexiunea wi-fi!

Acest model de telefon ARE wi-fi; vezi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d_p920-3759.php

POŢI să te conectezi la internet prin wi-fi, la o reţea din casă ( dacă ai internet la Pc/laptop atunci îţi iei un router wireless şi ai net prin wi-fi şi pe telefon ) sau din vecini ( depinde ce reţele găseşte ), ori de la un local cu wi-fi free.

Astfel NU vei plăti trafic de net.

Traficul de net se plăteşte doar dacă foloseşti conexiunea de date 3G/GPRS.

Pentru a instala aplicaţii pe telefon ( prin wi-fi ) NU este nevoie ca telefonul să fie conectat la Pc prin cablul de date USB.

Toate cele bune.

| tRizikial explică (pentru bursuc001):

Pai... stiu ca are Wi-Fi, si la vecinii din bloc toti au cu parola..si nu imi cumpar eu wireless, ...alte solutii ca sa am net pe telefon? in afara de Wi-Fi? [ si cartela cu internet, mb ofc. ]

| bursuc001 a răspuns (pentru tRizikial):

NU există alte soluţii!

3 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Hmm, nu prea cred ca se poate asa ceva, poate daca ai router la pc cu wireless si telefonul are wi-fi..asa da sa primeasca internet wi-fi.