Merita,pentru ca aia 3gb de ram sunt perfect optimizati pentru ios, androidul si la 8gb de ram mai face figuri. Iphone e mult mai performant in orice activitate ai pe telefon
Si bateria ce zice si ea? Sunt varza la capitolul asta, telefoane de peste 5000 de lei si nu sunt in stare sa produca o baterie durabila.
Daca ai grija de ea si o incarci corespunzator, te poate tine si 2 zile
Fiecare telefon are plusuri si minusuri. Iphone iti da o performanta maxima cu 3000mah (destul cat sa te tina de dimineata pana seara)
Spre dezamagirea ta, singurele telefoane care te tin si mai mult de 2 zile sunt acelea pe butoante cu baterii de 4000-5000 mAh..acelea rezistente la apa.Nu exista telefon sa te tina o zi intreaba folosindu-l in continuu.
Ba da, exista Asus Zenfone spre exemplu, am avut si din acela si m-a tinut maxim 4 zile in care a fost folosit destul de mult zilnic.
Diferenta dintre iPhonezi si orice Android e ca iOS aplicatiile ruleaza direct pe telefon, pe Android ruleaza printr-un emulator (pana la un moment data a fost Java Machine, acum nu mai stiu, ca nu mi-am batut capul)
chestia asta e un lucru INDISPENSABIL pe Android, din cauza ca sunt prea multe modele, prea multe versiuni si prea multi producatori de telefoane (lucru care nu se intampla la iOS, acolo e numai Apple, si atat)
morala e ca un iPhone are nevoie de mult mai putine resurse decat un Android, asa ca, da, e un schimb bun
Cei 3 gb de ram de pe iphone merg cu mult mai bine decât ramii de pe p30 pentru că iphone-ul este perfect optimizat. Eu l-aș lua fără să stau la discuții. Mai ales că Huawei s-au despărțit de google și e posibil ca în viitor să se schimbe sistemul de operare de la Android către ceva chinezesc.
Depinde ce activitate ai pe telefon. In mod normal as spune ca da, merita. Dar sincer eu prefen Android, e mai practic.