| IonutCiobanescu a întrebat:

am un s6 edge, da stiu povestea ca au baterii proaste, telefonul in sine e impecabil ma refer pe partea mecanica, nu l-am scapat mai deloc pe jos, nu se blocheaza nu nimic, dar bateria se descarca relativ repede si as vrea sa-i iau baterie noua si incarcator original. La cat ar ajunge astea in total? (N-am incarcator original) si ceva sfaturi pentru o incarcare corecta care sa nu deterioreze bateria repede?

7 răspunsuri:
| QElenaBoghiu a răspuns:

Daca stii ca in timpul zilei mereu incarci bateria smartphoneului Samsung Galaxy S6, iti recomand sa achizitionezi un incarcator wireless. Tot ce trebuie sa faci pentru a incarca bateria – sa pui smartphoneul deasupra.

Smartphoneul suporta toate toate incarcatoarele wireless, astfel poti utiliza oricare, indiferent de producator

| CarcotasulVesel a răspuns:

"am un s6 edge, da stiu povestea ca au baterii proaste"

ce te face sa crezi asta?
daca TOATE au baterii proaste nu poate fi din altceva?
de gen... telefonul consuma prea mult!
de gen am avut S4 si ma tinea cateva ore fara sa fac nimic maret, daca ma jucam tinea 1-2h, acum am S8+ si ma joc in draci pe el, si tot ma tine cel putin o zi

asa ca s-ar putea sa dai banii degeaba

in locul tau mi-as lua o baterie externa, e mai naspa de manipulat dar stii SIGUR ca iti rezolva problema

| xGamerZ212 a răspuns:

Trebuie sa fi sigur ca e bateria de vina, poate avea scurt in placa de baza, si te ajunge mai ieftin sa scoti scurtul.Tu la service sa spui sa l verifice prima dat, sa nu dai banii de pomana.

| CentyLox a răspuns (pentru xGamerZ212):

Nu sunt eu cine stie a tot stiutor dar la un scurt-circuit respectivul dispozitiv electric inceteaza sa mai functioneze sau chiar se poate arde placa de baza cu totul si pa pa.
Problema 100 este de la baterie pentru ca acest model este vechi de vreo 4 ani, si nu cred ca cel cu problema ar fi schimbat-o pana acum.

| xGamerZ212 a răspuns (pentru CentyLox):

Nu scurt din ala vorbesc de niste volti ramasi in placa de baza care depun presiune, nu scurt circuit.

| CentyLox a răspuns:

Trebuie doar sa mergi la service, acesta iti va face o verificare dupa problema pe care i-ai specificat-o si daca este asa cum se stie atunci una te v-a costa in jur de 80-90 de lei cred si incarcatorul AFC Samsung original este pe eMAG sau pe multe alte site-uri de vanzari online ( multe incarcatoare sunt fake de la unele service-uri )

| Jrr_Cosmin_1995 a răspuns:

Bai frate iti zic sincer..si eu am un s6 edge si tot asa e bateria, pe eMAG, gsm si alte prostii nu mai găsești baterii bune deloc la aceste telefoane, un prieten de al meu a schimbat bateria, a dat 200 de lei, și s ă umflat in 48 de ore de i-a plesnit sticla ..nu se mai merita telefonul, vinde l