| brapklawer12 a întrebat:

Am UN Samsung Galaxy S2 GT-i9100, si azi mi-am facut update la telefon, avea, android 2.3.4 si dupa update am android 4.0.3 dar cind am facut updatul mi-a cerut un Pachet de actualizare de 412 MB SI trebuia sa astept sa se descarce si mi-a luat 412 MB Din memorie (MEMORIA MEA TOTALA LA TELEFON ESTE 15, 32 GB) si am ramas cu 13, 98 GB Dupa update, si am mai vrut incodata sa fac update cu vreo 1 ora in urma si imi arata ca daca vreau sa fac update trebuie sa descarc iar un pachet de actualizare de vreo 430 de MB, si daca fac update se schimba ceva update imi sterge 430 MB din memorie, as vrea sa mai fac un update dar nu stiu ce android o sa fie,, Funda daca imi zice daca mai fac update fara sa-mi ia 430 MB sau sa sterg primul update de 423 MB si sa-l fac pe al doilea update de 430MB, please

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Da-i inainte cu update-urile, daca ai atata spatiu nu se "simte". Odata cu update-uri, o sa iti mearga sistemul mai bine, o sa se rezolve din problemele de securitate si o sa beneficiezi de multe avantaje.