Ce aplicatii ai sters? Pe romana, l-ai facut praf, il duci la service si platesti sa ti-l repare. Saau, poti sa ii bagi un custom room de pe cyanogenmod.
Scuzați categoria am dat din greşeală înapoi şi când am dat pe pagin inițială unde am scris întrebarea probabil era schimbată categoria...
Ce aplicatii ai sters? Pe romana, l-ai facut praf, il duci la service si platesti sa ti-l repare. Saau, poti sa ii bagi un custom room de pe cyanogenmod.
Am şters doar alea care nu-mi trebuiau gen Chat on, game hub, două cu yahoo, S sugest şi poate încă două sau trei dar nu eram prost să le şterg pe alea care îi trebuiau telefonului...
De unde ştiu care custom room de la cyanogenmode e mai bun pentru telefonul meu? Am văzut unele pentru S2(telefon care e la fel ca al meu doar că are 16 gb în loc de 8gb, nu are NFC iar verisunea la android e mai veche) acum dacă ar avea şi aplicațiile din fabrică pe care le-am şters eu şi-mi trebuiau ar fi perfect... încerc şi cu ăsta văd ce se întâmplă iar dacă nu merge îi dau iar reset din fabrică să îl am cum e acum măcar.