| AndYSdS a întrebat:

TPU
Am un Samsung galaxy s8+ îl am de aproape 2 ani, aș vrea să știu după cât timp trebuie să-i schimb bateria având in vedere că nu mai ține la fel de mult ca acum 3-4 lunii.
Bateria rezistă dar in condiții normale de utilizare nu mă ține o zi intregă sad

Răspuns Câştigător
| crysty1222 a răspuns:

Depinde cum il folosesti in ziua aia. Daca il forjezi cu Facebook, Instagram si jocuri e si normal sa nu te tina toata ziua. Nici astea noi nu tin toata ziua daca te joci pe ele cu orele. Dar daca bateria se descarca repede de la 100% la 50% intr-o ora, doua de stat pe el, inseamna ca bateria trebuie schimbata, bineinteles daca vrei. O poti lasa asa cum e, dar mai scazi din timpul in care te joci sau stai pe Facebook, Instagram etc. Bateriile au si ele un numar de cicluri de incarcare. Dupa ce s-a depasit numarul ala, performantele bateriei incep sa scada treptat pana la momentul in care o sa te tina o ora sau doua. Deci, daca vrei, ii poti schimba bateria daca crezi ca nu face fata cerintelor tale sau poti sa-l vinzi si cumperi alt telefon mai nou.