anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un telefon numit galaxy fit si am incercat sa folosesc usb intr-un calculator si am instalat tot dar a 2 oara cand am bagat nu mia mai mers... nu imi apare nimic cum pot sa gasesc folderul cu installu casal dezinstalez?

Răspuns Câştigător
| aramy a răspuns:

Toate programele instalate apar in control panel la programs(depinde ce windows ai) si de acolo se si dezinstaleaza

3 răspunsuri:
| Tagaso a răspuns:

RevoUninstaler arată toate programele instalate și face dezinstalare completă, curăță tot legat de programul respectiv

| Rush a răspuns:

Salut, poti sa te bagi in setarile telefonului si sa selectezi "stocare in masa" sau ceva de genul din conexiune pc, si nu iti trebuie niciun program ca sa iti mearga, pur si simplu bagi usb si ti-l arata ca o memorie de stick.

| JohnSimon1983 a răspuns:

Salut.

E chiar simplu. Daca ai cd-ul si banuiesc ca ai un cd de instalare, il bagi si reiei procesul de instalare. Cand o sa dai click pe...exe, sau setup, sa fi atent la o fereastra care o sa-ti apara, fiindca desktopul sau laptopul te intreaba unde sau in ce folder vrei sa instalezi programul. In acea fereastra poti sa schimbi destinatia instalarii programului unde vrei tu. Iti recomand sa-l instalezi in partitia D sau pe D. Apoi programul va continua cu instalarea si va face un folder care in mod sigur o sa-l recunosti. Sper sa te ajute acest rapsuns. Daca ai probleme si tot nu reusesti sa-mi scrii ca o sa te ajut sa-l instalezi pana la urma.