Daca nu e spart la butoanele capacitive nu ai ce sa-i faci. Am crezut ca s-a spart la acele butoane de jos si vrei sa schimbi. Aceea margine nu merge schimbata. Sper ca te-am ajutat. Si nu-ti face griji pentru ca majoritatea oamenilor au telefoanele crapate, sparte(nu pot tine un secol intacte decat daca nu il folosesti deloc). Pana si al meu (Sony xperia go) l-am scapat de vreo 3 ori pe asfalt si nici nu am observat ca l-am crapat putin de tot.
Trebuie sa-i schimbi display-ul. Uite un link http://www.shopmania.ro/q-display-samsung-galaxy-s3-mini. Cauta si pe alte site-uri poate gasesti mai ieftin (250-400 lei). Oricum nu ti s-a spart rau, eu in locul tau nu l-as mai schimba daca merg butoanele capacitive. Mult succes!
Display-ul nu este spart deloc.
Multumesc mult. Ai primit Funda!
Cu placere si iti multumesc si eu pentru funda!
Daca nu e spart la butoanele capacitive nu ai ce sa-i faci. Am crezut ca s-a spart la acele butoane de jos si vrei sa schimbi. Aceea margine nu merge schimbata. Sper ca te-am ajutat. Si nu-ti face griji pentru ca majoritatea oamenilor au telefoanele crapate, sparte(nu pot tine un secol intacte decat daca nu il folosesti deloc). Pana si al meu (Sony xperia go) l-am scapat de vreo 3 ori pe asfalt si nici nu am observat ca l-am crapat putin de tot.
Pai nu se poate schimba sau se poate daca te duci la un service privat si iti ia acea rama de la alt Samsung galaxy s3 mini si tio pune tie altfen nu se poate
HAPPYANGELPINk întreabă:
Elena_Flory_1997 întreabă: