| Supremejordannike2004 a întrebat:

Are ceva dacă am încărcat un Huawei P Smart Z cu încărcătorul de Samsung S9 Plus?

11 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Am acelasi model de telefon și l-am încărcat și eu o data cu alt încărcător și nu s-a întâmplat nimic. Totul era la fel de normal.

| Supremejordannike2004 explică (pentru Sofer):

Dacă il incarc cu bateria externa are ceva?

| Sofer a răspuns (pentru Supremejordannike2004):

Nu cred ca are. Bateria e una ok?

| RKBlue a răspuns:

Nu pateste nimic rau.
Se poate incarca mai greu sau mai repede, uneori, in functie de incarcator, dar nu il va afecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă este încărcător cu funcție de încărcare rapidă, cam are. Poți strica bateria telefonului sau telefonul în sine să înceapă să își dea restart singur.

| Supremejordannike2004 explică (pentru anonim_4396):

Amândouă au 5V și 2A

| anonim_4396 a răspuns (pentru Supremejordannike2004):

Eu încarc Huawei P Smart 2019 cu încărcător de J4 plus. Și este 5V 1A. Încărcătorul lui original avea 5V 2A. Dacă nu are încărcare rapidă, este ok. Însă poți încerca să cauți încărcător identic pentru telefonul tău după codul de pe încărcător. Începe cu HW, urmat de un cod. Cauți codul pe google și cu puțin noroc găsești identic.

| Supremejordannike2004 explică (pentru anonim_4396):

Cel original îl am dar era noapte și am încurcat incarcatoarele. Deci nu are nimic dacă amandoua au 5V și 2A?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Supremejordannike2004):

Nu are nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă l-ai încărcat doar o dată nu are nimic. De recomandat este ca un telefon să fie încărcat doar cu încărcătorul specific din fabrică, original, astfel în timp durata de viață a bateriei scade.