Încărcătorul poate avea două *IEȘIRI*, nu frecvențe. Mai ales că vorbim aici de curent continuu, nu de alternativ - deci frecvența e oricum fix ZERO.
Așadar, ai o ieșire de 9 V și Dumnezeu știe câți amperi, pentru că 2 mAh înseamnă 2 miliapmeri-oră și se poate referi cel mult la capacitatea unui acumulator. Dar 2 mAh e ceva atât de puțin, că nu ar avea vreo utilitate practică. E probabil vorba despre 2 amperi. Adică amperi-amperi, nu amperi-oră.
În fine, ideea e că dacă vrei să arzi telefonul, pune-l tu la 9 V și vezi cât durează până explodează acumulatorul.
Are 2 iesiri frate asta zic, el intra automat pe iesirea de 5v si 2,, amperi,, eu asa cred
Cum adică „intră AUTOMAT pe ieșirea de 5V și 2A"?!? Dacă are două ieșiri, nu îl bagi tu cu mânuța ta într-una dintre ele? Cum să „intre automat"?!?
Ideal ar fi să folosești ieșirea de 5 V, altfel, așa cum am spus mai sus - acumulatorul telefonului tău va exploda.
Fratele meu,, iesirea" e doar o metafora daca scrie pe incarcator ca are 2 faze cum ar veni una de 5v si una de 9, nu despre slot e vorba, adica daca telefonul nu suporta fast charge el se incarca normal fara fast, dar TPU e degeaba din cate vad
Bine, și nu puteai spune chestia asta din capul locului?!? E vina mea că nu știi să exprimi coerent o întrebare?!?
On topic: sincer, dacă ar fi vorba despre telefonul meu, NU aș folosi acest încărcător.