Aplicatiile de pe Samsung nu se pot pune pe alte telefoane nici macar cu root (cele originale) si daca se pun nu se integreza bine. In plus nu merita efortul, sunt cateva tastaturi chiar mai bune decat cea de la Samsung. Swype, de exemplu. (parerea mea, insa tine mai mult de preferinte).
Pai foarte usor(daca am inteles eu intrebarea)intri in gogle play,cauti Samsung Keyboard, alegi modelul, descarci, instalezi, setezi ca tastatura implicita.
Si atit.Cind vei dori sa tastezi ceva se va deschide tastastura data. Funda?
Am incercat man si cele depe net sunt fake de obicei le gagesti pe forumul https://www.xda-developers.com/ dar am incecat vr sa stiu daca cineva stie o metoada de a instala pe telefonul specificat mai sus.
Ai dreptate...de ex mi.am instalat o tastatura Sony experia seamana la fel ca cea de la Samsung dar ns.cea de la Samsung are o experienta mai asa...ns
Aplicatiile de pe Samsung nu se pot pune pe alte telefoane nici macar cu root (cele originale) si daca se pun nu se integreza bine. In plus nu merita efortul, sunt cateva tastaturi chiar mai bune decat cea de la Samsung. Swype, de exemplu. (parerea mea, insa tine mai mult de preferinte).