Nici un deținător de Samsung, nu este atât de bătut în cap încât să renunțe la el pentru iPhone.
Nu mai fii hater daca tu nu ai nu inseamna ca e telefon prost. Oricum e printre cele mai bune telefoane doar S3-ul ce poti spune ca e putin mai bun si doar atat : putin! Nu pot sa inteleg pe astia ca tine care toata ziua comenteaza ca e telefon de aruncat la gunoi. Compari un Mercedes de 180 CP care e 30 000 cu un Ford Mondeo de 200 CP care costa 22 000. Care e mai bun Mercedes sau Ford? Daca te uiti doar la specificatii normal ca ai zis Fordul... si toti cei care isi iau Mercedesul sunt fraieri nu?
Ba in primul rand ce te pasa pe tine tiam cerut parerea eu vreau doar sa stiu cine vrea nu fitele ale si un iphone e chiar un tell f bun asa ca nu te baga daca nu ai tinut sau nu ai avut in mana un iphone dai drumu la Nokia 1110 de aici
Frate nu tia cerut nimeni parerea ta daca nu ai avut un iphone in mana macar nu te mai baga eu am zis cine vrea nu pareri asa ca lasa-ma pot sa ul dau pe un s normal un psp si un n97 mini da nu vreau
AlexMaftei2001 întreabă: