| Teddy99Deaa a întrebat:

As vrea sa imi iau un Samsung star 3, credeti ca se merita?

9 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU se "merită"!

Îţi recomand cel mai ieftin telefon care îşi MERITĂ banii :
http://telefonultau.eu/products/Samsung-Galaxy-Chat-B5330-White.html

Toate cele bune.

| horia2012 a răspuns:

- Orice telefon e bun, daca te limitezi la ceea ce poate sa faca si daca stii foarte bine la ceea ce ai sa-l folosesti.
- Daca vrei din aceeasi familie ti-as recomanda Samsung Star 2.
-Star 2 rezolutie 240x400,
-Star 3 240x320.
- Star 2 memorie interna mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Teddy99Deaa, depinde de buget si in ce il vei folosi, eu cel putin iti pot spune ca in viata mea nu as cumpara asa ceva.

| Teddy99Deaa explică (pentru anonim_4396):

De bani fac rost, asa nu e o problema. Dar vreau sa stiu daca e un telefon bun.

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Buna!
Sincer, nu merita!
Poate merita in 2010, sau cand a fost lansat, dar acum..nu! Sincer, daca as avea un telefon ca acela, cred ca dupa o saptamana l-as arunca pe geam.Pur si simplu nu poti sa il suporti, mai ales cand ai pus mana pe un Smartphone cu Android!

| Hirom a răspuns:

Telefoanele de acest gen nu sunt prea bune. Incearca ceva cu Samsung galaxywinking

| VacaCuCabina a răspuns:

Nu prea merita..sunt slabute..mai bine ai lua un s3 sau mini 3 daca tot vrei sa ai telefon bun cu bani mai putini..parerea mea

| LeganzaMoonwalker a răspuns (pentru VacaCuCabina):

Salut!
Fata...a intrebat daca merita un Star3.Un Star3 este 300Ron. Tu stii cat costa un S3? Un S3 COSTA 2000 RON? STII CAT INSEAMNA 2000RON? INSEAMNA DE 7 ORI MAI MULTI BANI DECAT 300RON. Si. 2000Ron ti se par putini bani? Bravo..iti apreciez logica inexistentawinking

| VacaCuCabina a răspuns (pentru LeganzaMoonwalker):

Pentru mine 2000 RON nu e mult, daar uita-te ca am scris sau mini3 care e 120 ROn... uita-te