| Vu a întrebat:

as vrea sa stiu daca atunci cand prelungesti contractul la orange.ro si eu cum am gasit un telefon la 1 euro oare abonamentul ramane acelasi sau se va schimba abonamentul?

Multumesc Anticipat!

Răspuns Câştigător
| RoxanaCC a răspuns:

Ramane acelasi abonament daca nu doresti sa il schimbi. daca il prelungesti pe 2 ani intra oferta "telefon cu 1 euro"

7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Pai in functie de ofertele pe care le au poti ramane cu acelasi abonament sau cu altul mai rentabil.

| horia2012 a răspuns:

Contractul ramane acelasi pe intreaga perioada. Dupa, poti sa-l schimbi. Sau poti sa-ti iei un alt telefon, cu un alt abonament.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Poti sa prelungesti contractul de abonament fara sa soliciti schimbarea tipului de abonament.
O zi buna,
Orange Helpers

| mihaela25mihaela25eminem a răspuns:

Da da cred ca si atipul de abonament difera daca iti poti lua telefon cu 1 euro.la ce tip de abonament iti da telefonul cu un euro? ca nu il poti luat la orice tip de abonamenthappy

| Vu explică (pentru mihaela25mihaela25eminem):

Nu specifica tipul de abonament... zice doar 1 euro cu abonament nou si 1 euro cu prelungire contract. si as vrea telefonul ala, e destul de bunsmugsmug

| mihaela25mihaela25eminem a răspuns (pentru Vu):

Pai inseamna ca daca spune la prelungire de abonament cu 1 euro inseamna ca asa este!happy

| JASMYNA88 a răspuns:

La prelungire ramane acelasi, doar daca nu vrei tu sa il schimbi, ai si posibilitatea asta!