| AllexXtreme a întrebat:

astăzi telefonul meu S6 edge plus, avea 15% baterie si dintr-o data ă scăzut la 1% si era frig in mașină, numai la frig face asta, este de la baterie? Tin sa va zic ca am de 4 ani acest telefon nu a fost schimbată niciodată bateria si nici nu prea tine, decât o zi, daca ma joc pe el tine vreo 4, 5 ore

Răspuns Câştigător
| SebitaBM2000 a răspuns:

Da, bateria este cauza. Îți recomand să o schimbi, aceeași problemă o avusem și eu la J5-ul meu. Cu timpul, a ajuns să se umfle și deși, era încărcată la 100%, era doar o perioadă de 5 minute până ajungea la 15%. Deci recomandarea mea, ar fi să schimbi bateria. Se mai poate să scadă brusc și din cauza faptului că utilizezi foarte multe resurse care supra-soilicită procesorul! Dacă și după schimbarea bateriei, face la fel. Recomand o resetare din fabrică, deoarece e foarte posibil să ai foarte multe aplicații/poze/videoclipuri care îți umple memoria și îți supra-solicită telefonul!

Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| marinaru777 a răspuns:

Bateria este 100%

| BunaZiuaMerio a răspuns:

E vechi telefonul.Asa am si eu un Samsung galaxy grand neo plus vechi de 3 ani si se descarca singur fara sa il folosesc.Doar daca e sa iti schimbi telefonul

| AllexXtreme explică:

Va multumesc pentru raspunsuri am schimbat bateria am dat 100 de lei pe ea in pitesti la service gsm, dar acum am alta problema am cumparat incarcator original de Samsung fast charger am activat fast charger si tot nu incarca rapid, astept 5 ore sa se incarce, ce pot face? Am incercat o groaza de cabluri, am dat 85 de lei pe incarcatorul asta fast charger