| Claudiu193729 a întrebat:

Salut TPU aștept cat mai urgent un răspuns,tot îmi apare la 4, 5 secunde pe ecran la telefon" UI sistem nu răspunde", ce însemna mai exact aceasta?

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

și nu mai funcționează ce?

| Hyperion7 a răspuns:

Dă-i o resetare telefonului

| siriusblack98 a răspuns:

Incearca sa stergi memoria cache a aplicatiilor telefonului si eventual sa mai stergi din aplicatii/videos/poze daca mai ai putin spatiu de stocare. Dupa ce ai facut asta, da-i un restart si vezi cum merge. Eventual nu ar strica si un cache clear la user interface, ai aici pasii: Clear System UI Cache- Go to Settings > Apps & notifications > See all apps > System UI > Storage > Clear Cache

| Claudiu193729 explică (pentru sierra1):

Telefonul functionează dar e foarte deranjat când intru într-un joc și îmi apare acest mesaj tot la 2, 3 secunde și tot trebuie sa apăs într-una pe așteaptă, sau să închid aplicația, dar întrebarea este e o problema a telefonului sau la jocurile unde îmi apare aceste mesaj?

| Claudiu193729 explică (pentru siriusblack98):

Am folosit 71% din spațiul de stocare

| siriusblack98 a răspuns (pentru Claudiu193729):

Incearca pasii pe care ti i-am scris si vezi daca merge cum trebuie dupa. Ca pot fi mai multe cauze dar in general problema cu eroare pe user interface apare de la memorie insuficienta a spatiului de stocare si/sau memoria cache acumulata supra-scrisa. O alta posibilitate este un update care nu permite functionarea optima a sistemului cu una sau mai multe aplicatii si de regula acele aplicatii sunt cele de la Google, precum YouTube.

Dar am 12 GB RAM SI 256 GB memorie internă totală, m-am gândit că nu e o problema având
în vedere o așa memorie mare, și așa multă memorie RAM

Problema e că pot extinde memoria RAM la 24 GB și nu am setat le 24 RAM

| sierra1 a răspuns (pentru Claudiu193729):

Dezinstalează pe rând aplicațiile suspecte și observi care-ți provoacă mesajul

| Claudiu193729 explică (pentru sierra1):

Pai doar când intru în anumite jocuri îmi tot apare acest mesaj, nu in toate aplicațiile, sper sa nu trebuiască să dezinstalez acel joc

| sierra1 a răspuns (pentru Claudiu193729):

"sper sa nu trebuiască să dezinstalez acel joc "

ori una ori alta!