Incearca sa stergi memoria cache a aplicatiilor telefonului si eventual sa mai stergi din aplicatii/videos/poze daca mai ai putin spatiu de stocare. Dupa ce ai facut asta, da-i un restart si vezi cum merge. Eventual nu ar strica si un cache clear la user interface, ai aici pasii: Clear System UI Cache- Go to Settings > Apps & notifications > See all apps > System UI > Storage > Clear Cache
Telefonul functionează dar e foarte deranjat când intru într-un joc și îmi apare acest mesaj tot la 2, 3 secunde și tot trebuie sa apăs într-una pe așteaptă, sau să închid aplicația, dar întrebarea este e o problema a telefonului sau la jocurile unde îmi apare aceste mesaj?
Incearca pasii pe care ti i-am scris si vezi daca merge cum trebuie dupa. Ca pot fi mai multe cauze dar in general problema cu eroare pe user interface apare de la memorie insuficienta a spatiului de stocare si/sau memoria cache acumulata supra-scrisa. O alta posibilitate este un update care nu permite functionarea optima a sistemului cu una sau mai multe aplicatii si de regula acele aplicatii sunt cele de la Google, precum YouTube.
Dar am 12 GB RAM SI 256 GB memorie internă totală, m-am gândit că nu e o problema având
în vedere o așa memorie mare, și așa multă memorie RAM
Problema e că pot extinde memoria RAM la 24 GB și nu am setat le 24 RAM
Dezinstalează pe rând aplicațiile suspecte și observi care-ți provoacă mesajul
Pai doar când intru în anumite jocuri îmi tot apare acest mesaj, nu in toate aplicațiile, sper sa nu trebuiască să dezinstalez acel joc
"sper sa nu trebuiască să dezinstalez acel joc "
ori una ori alta!
Denila123 întreabă: