Buna ziua.
In primul rand trebuie sa te uiti daca ti se potriveste cu placa ta video(insemnad daca tu placa video este vga si iti cumperi monitorul gvi. nu are cum sa-ti intre mufa in placa video, sau invers). Dupa te uiti daca are rezolutia cat de cat buna.
Eu iti recomand monitorul acesta, este foarte bun (inainte sa-ti cumperi monitorul uitete ce slot are placa video).
Sper ca te-am ajutat
In primul rand trebuie sa stii pentru ce-l cumperi (editare foto/video, filme sau jocuri) in toate cazurile prezentate iti trebuie unul cu o rezolutie full HD dar ca sa iti iei unul full HD trebuie sa stii ce mufa/e ai in placa video. Daca ai sa zicem si VGA si HDMI atunci iti poti lua unul full HD pentru ca il poti conecta in HDMI dar daca tu nu ai decat VGA/DVI atunci treaba e nasoala pentru ca desi in ambele cazuri monitoarele nu ar pune problema de conectivitate (de regula monitoarele serioase au si VGA si HDMII dar sunt si exceptii doar cu HDMI) tu poti conecta un monitor fullHD cu o mufa VGA dar rezolutia lui nu o sa iti ajunga la fullHD pentru ca semalul video dintre placa ta video/baza se pierde si in loc sa iti ajunga o rezolutie de 1980x1080 iti va ajunge maxim una 1366x766. In legatura cu monitoarele prezentate de tine mai sus nici unul nu exceleaza la nici un capitol, ele se incadreaza in categoria office desi cel HP LA2306X LED 23 inch mi se pare o achizitie interesanta pentru ca are o rezolutie full HD. In alta ordine de idei in cazul in care vrei sa iti iei un monitor pe langa rezolutie trebuie sa te uiti si la format 4:3 si 16:9, timp de raspuns sa fie cat mai mic si luminozitatea.
anonim_4396 întreabă:
Bisbiavatar12 întreabă: