| Anonimulnegru a întrebat:

Salut TPU. Care placa video este mai buna pentru un Ryzen 5 3400G?
RTX 3060 sau AMD RX 6600XT?
Dau Funda!

2 răspunsuri:
| Anyo1988 a răspuns:

In primul rand depinde pentru ce doresti placa video pentru jocuri sau pentru programe de designe arhitectic fiecare placa video are niste specificatii si este buna pentru ceva anume si mai putin buna pentru altceva... daca vrei pentru jocuri are mai putin importanta daca este de 5 Gb sau daca este de 2 daca vei folosii doar 1 monitor pe ea, daca o folosesti pe 1 monitor pentru jocuri te intereseaza sa aiba frecventa mare o placa cu frecventa mare care are 2 Gb memorie va duce mult mai bine jocurile decat o alta placa de 2 Gb dar cu frecventa redusa insa daca vrei sa joci pe 2 sau 3 monitoare sau chiar si ochelari VR atunci vei avea nevoie de o placa video de 4 GB si frecventa mare si multe alte chestii. Inainte sa inchei vezi ca sunt siteuri unde poti da comparare ( atenti comparare nu cumparare big grin ) ca sa vezi diferenta intre cele 2 si sa vezi ce are una fata de cealalta big grin succes

| RoCkKiD a răspuns:

Mai buna probabil e AMD dar sincer, diferentele nu-s relevante si RTX 3060 e putin mai ieftina deci oricare o alegi e ok.

Eu am 6600 xt AMD si duce cam orice joc fara probleme. pana acum nu am simtit vreo problema cu ea.