Dar cat maxim? Eu am un telefon in momentul de fata pe care am dat 10 milioane si nu mai functioneaza la fel de bine, mai exact un a3 2016.
Maxim 1500 lei si acela mi se pare scump, acum depinde ce buget ai.
Man,eu as vrea ceva care sa-mi tina mult timp, vreo 3-4 ani, nu de la 1 an sa inceapa sa faca figuri.Maxim 2000 lei e bine?
Depinde numai de tine si de banii care îi ai cît vrei sa dai pe un telefon, alegerea este a ta, dar mai bine repară l pe ăsta care il ai, numai este in garantie? Ce defectiune are? Ce marca este?
Din cate stiu mai toate telefoanele de pana in 800-900 lei incep sa se miste f greu de la 1 an de utilizare.am un Samsung a3 2016 si nu, nu mai e in garantie
Toate sunt facute in china si sunt special facute sa nu reziste, ca atunci firmele care vind telefoane ar da faliment, daca un telefon ar dura 10 ani.
Https://www.emag.ro/......DP2XT2BBM/ cel mai bun telefon calitate pret.
Bineinteles ca acum o sa fiu contrazis ca nu e firma si etc.dar durata de viata a telefonului depnide de cum il intretii tu nu de firma si specificatii.
OnePlus 5T la 560 de dolari (vreo 2200 de lei, cu tot cu restul taxelor ar trebui sa se opreasca la 2500 de lei):
https://oneplus.net/oneplus-5t
Sau doar 500 de dolari (vreo 20 de milioane) daca te multumesti cu 6GB de RAM.
Rawr22 întreabă: