Depinde la ce pret le prinzi. Nici unul nu isi merita banii, dar daca prinzi un S10+ la 2500 RON nou, cu garantie, fara sa iti fie bagat pe git un abonament de 70 EUR lunar... atunci merita.
Sau pot sa astept pana in vara sa imi iau s11?
Eu zic sa mai stai. Pretuln scade oricum dupa ce apare modelul nou si tot tu iesi mai bine.
Sau sa astept pana in 2021 ca acum am un Samsung Galaxy S9 Plus.
Pai nu ziceai ca ai S9 sau S9+? Trebuie sa fii un pic lipsit de ocupatie sa il schimbi mai devreme de 2021 cit inca primesti update-uri majore si o sa ai si Android 10 pe el - asta daca nu ai facut deja update-ul. P.S. Daca nu ai ce face cu banii, ia si cumpara niste cripto, ceva, sau fa-ti un blog/ceva de genul...
Am Android 10.
Parfum! Daca nu ai o carcasa cum trebuie ia-i una si o sa stai chill vreo doi ani cel putin. Chiar 3. https://www.mobiledirect.ro/......2w2w2.html
Am avut una ringke fusion x si a zgariat putin marginea. Acum am una de pe aliexpress.
Eu am vreo trei de pe ali si una de pe amazon, nici o problema cu nici una.
De pe amazon in cat timp ți-a ajuns?
Cat ai plătit transportul?
Transportul inclus in pret, tot in vreo 30-40 de zile. Am primit prin email un cupon de 5 dolari de la ei, si mi-am luat o carcasa + un cablu de incarcare decent cu vreo 1 dolar si 30 de centi, ceva de genul. Erau 6.3 fara cuponul ala, evident.
Samsung e un fel de Heineken al telefoanelor.
Adică e pentru oamenii fără personalitate.
Nici Iphone nu e genial, dar tot mai bine decât Samsung.
Bune de inchis o gramada de bani doar. Sunt jucarii frumoase, dar cam atat, raman jucarii. Daca ai S9 poti sa mai mergi cu el o perioada, nu va fi diferenta enorma la upgrade. Daca mergi pe Iphone ai noroc cu sistemul lor de operare care este unul inchis, daca tii de aparat te va putea duce ani de zile, cel mult schimbi o baterie la el.
Salut. Dintre cele 2 as merge pe Iphone (nu sunt fan Apple deloc, eu am Oneplus).
P30 Pro. Este mai ieftin, are performante similare și o camera foto incredibilă.
Eu cred ca as alege un Samsung s10 plus. Totul doar pentru ca iPhone 11 e o mizerie este practic in iPhone 10 cu o camera in plus. Si aia degeaba. Parerea mea. Dar mai bine astepti pana se lanseaza noile modele de Samsung. Sau na. Sper ca am fost de ajutor
IPhone 11.
Îți va merge excelent ani de zile și dacă ești genul care spargi telefoane, ecranul este LED și nu costă cât unul OLED să coste de 3 ori mai mult.
Salut ți-aș spune s10 plus dar si 11 e super depinde de ce alegi tu dupa sistemul de operare orienteazate