| xGamerZ212 a întrebat:

Salut TPU,câteodată din senin nu mai am semnal la cartela,sunt pe Orange, nu e vina telefonului, am mai încercat și pe altul și era la fel.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ori nu face contact in slot ori cartela ta este pe terminare. Te va lăsa cat de curand. Mergi la un Orange si schimb-o. Ti se va da acelasi numar si ti se vor copia toate contactele in cea noua.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Muta te la Digi, ei au semnal peste tot

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Te lasa cartela, mai ales daca e veche si folosesti frecvent datele mobile.
Eu in liceu am terminat doua cartele Orange, la cat stateam pe net. Prima mi-au inlocuit-o gratuit, a doua a trebuit sa o achit, in sensul ca trebuia sa platesc 10 euro; mi-au dat o memorie USB de banii aia.

| Freya1 a răspuns:

Asa se întâmplă cu cartelele de la o vreme, se blochează.Eu am pățit cu doua.

Ai doua opțiuni.Ori mergi cu ea la Orange și îți scoți tot același număr dar pe abonament lunar, ori îți iei alta.
Eu am optat pentru a doua varianta.

| Brizbriz a răspuns:

E de la hOrrorange
sunt niste POTAI de nu iti vine sa crezi
1. cand aveam hOrrorange si plateam 3eu fara tva pe luna, stateam la serviciu clienti 1h si dupa 1h ORICE CONVORBIRE hOrrorange SE INCHIDE... HAIL ORANGE
de pe telefonul sefului care platea 100eu, imi raspundea cineva instantaneu
2. am trecut peste un pod IN BUCURESTI si s-a intrerupt convorbirea

0. ani in sir, aveam cu maica-mea EXACT ACEEASI PROBLEMA PE CARE O AI TU ACUM, o sunam si imi spunea ca nu era in aria de acoperire, incercam de 50 de ori, o prindeam, vorbeam cu ea 1h fara probleme, deci NU E DIN SEMNAL, e din faptul ca sunt ATAT DE IMBECILI ca nu sunt in stare sa aiba destule linii de comunicatie fizice intre telefonia mobila si restul retelei in oraselul ala de provincie

iar ce m-a deranjat CU ADEVARAT, era faptul CA MA MINTEAU CU NERUSINARE IN FATA, ca e "de la semnal" de cate ori dadeam telefon sa ii intreb CE DRACU'?!?!?!?

si la gigi e MUUUULT mai bine decat la hOrrorange angry

| Sophieka a răspuns:

Eu prefer Vodafone.

| xGamerZ212 explică (pentru Sophieka):

Cred ca asta prefer și eu în viitorul apropiat