| albul37 a întrebat:

Ce credeti ca ar fi bine? Sa-mi iau un LG optimus l5 sau un Samsung galaxy ace? Am mai auzit ca cele de la LG(telefoane)se blocheaza mai des.E adevarat? Astept intrebarile la aceste doua intrebari.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AnDrEi66ANDY a răspuns:

Pai dintre cele doua eu iti recomand sa iti iei LG Optimus L5 deoarece are o memorie RAM mai mare decat Samsung Galaxy Ace fapt care te va ajuta in jocuri si aplicatii.
Este adevarat ca Android-ul de pe Samasung-uri (in general) este mai bun si mai optimizat. Dar aici marca telefonului nu face obiectul. Nu iti pot garanta ca LG-ul nu se va bloca cateodata dar iti pot spune ca eu am un L7 care are tot Android 4.0 si se misca foarte lin si de o luna de cand il am nu s-a blocat niciodata (am fost surprins sa aflu ca se misca la fel de bine ca un Samsung).
In concluzie eu as alege LG datorita memeriei RAM mai incapatoare si a versiunii de Android mai evoluata.
In plus fata de Samsung LG-ul vine cu cateva chesti faine in plus cum ar fi memoria interna de 4 GB (disponibili pentru utilizator doar 2.5 GB) sau ecranul de 4 inchi care iti ofera o experienta mai buna in jocuri, navigare pe internet sau vizualizare de filme.
Si inca un detaliu important LG-ul filmeaza la 30 de cadre pe secunda cu 6 mai multe decat Samsung-ul.Adica daca filmezi si apoi reda, filmul realizat de LG va fi mult mai lin in timp ce cel facut cu Samsungu-ul se va vedea mai sacadat.

2 răspunsuri:
| raisa1993maria a răspuns:

Buna, si eu as vrea sa-mi cumpar un galaxy ace plus dar nu sunt prea hotarata, oricum intre Samsung si Lg ti-as zice sa iti cumperi Samsung ca e o marca mai buna, mai cunoscuta si din cate vad sunt si cele mai scumpe telefoane

| Sc0rpi0n30 a răspuns:

Pai, eu as zice sa iti iei un LG Optimus l5 decat un Samsung Galaxy Ace, si am si eu un LG, si nu e adevarat, nu se blocheaza, mie sincer nu mi s-a blocat niciodata. Bafta!