| Maxxxi a întrebat:

Salut TPU, ce parere aveti de telefonul Poco x3 pro?
Am auzit multe review uri bune dar multe persoane zic ca se supraincalzeste si ca soft ul e destul de prost, voi ce ziceti merita achizitionat?

https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_x3_pro-10802.php

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Il am din iunie si merge brici. Nu iti place soft-ulm, pui alt ROM. De incalzit se incalzeste doar pe Fortnite si COD, dar e normal ca nu e tel de 5000 de lei cu racire nu stiu cum.

| Maxxxi explică (pentru Wr3nch):

Si intrebare am citit pe net ca se sting aplicatiile random asta e adevarat? Alte probleme ai avut cu el?

| Wr3nch a răspuns (pentru Maxxxi):

Nu se stinge nimic random, nu am patit. Singura problema e la
Facebook messenger, dar e un bug stiut, si Xiaomi zice ca il rezolva in MIUI 13.

| literallythesamebruh a răspuns:

Telefonul este unul destul de bun, de proporții destul de mari, deci îți va fi un pic incomod dacă dorești un telefon compact. Îți spun eu că soft-ul nu e prost. Au avut într-adevăr problemele lor și anumite erori vizuale. Și eu am tot Xiaomi (Poco este un sub-brand al Xiaomi) și nu am absolut niciun fel de problemă cu soft-ul. Dacă îți iei variante cu 256GB ROM/8GB RAM vei simți și mai bine fluiditatea de care dă dovadă, împreună cu ecranul de 120hz( este un LCD dar tot își face treaba), procesorul eficient, baterie mare, încărcare rapidă. Încălzire minoră poate exista, dar supraîncălzire nu prea cred. Eu unul îl recomand.