| KLiNK a întrebat:

Ce parere aveti despre Allview A5 Quad? Din cate am vazut in reviewuri este destul de bun.

Răspuns Câştigător
| Jipa95 a răspuns:

A7 quad core de 1.3 ghz e slabut pentru un telefon de 300 lei nu? Ai testat macar telefonul de vorbesti asa in vant? De camera nu ai spus nimic ca este foarte buna?
@TiLANDER, este cea mai buna alegere a5 quad!

8 răspunsuri:
| Helper69 a răspuns:

Salut,

Este un telefon destul de dragut pentru categoria lui (low end).
Cateva contra: Are rezolutia mica, putine culori, n-are IPS, procesorule doar de 1. 3GHz (slabut), are doar 512mb ram (nu o sa poti face cine stie ce multitasking).
Oricum, cum ziceam. Daca vrei un telefon ~ok iti recomand sa-ti iei un s3 neo sau nu stiu, un Huawei ascend p6, un oneplus one, etc.

O zi buna,
-Helper69.

| Helper69 a răspuns (pentru Jipa95):

Salut,

In primul rand vreau sa-ti spun ca eu am mentionat doar chestiile CONTRA. Nu stiu daca ai stat sa citesti tot raspunsul dar am scris asta: "Este un telefon destul de dragut pentru categoria lui (low end)."
Si da, CPU-ul este slab. Dar pentru categoria lui este un CPU ok.

O zi buna,
-Helper69.

| KLiNK explică (pentru Jipa95):

Ce zici de Allview P4 Life? Este cu 100 de lei mai scump.
http://www.emag.ro/......DG3JYMBBM/

| Jipa95 a răspuns (pentru KLiNK):

AIci deja vorbim de un telefon mai performant. Fata de a5 quad ai cu 512 mai multa memorie ram si cu pana la 4gb mai mult spatiu de stocare. Display mai mare, CGG 3.0, si cam atat. Vine cu sistem de operare android 4.4

Daca ai banuti de p4, in locul tau eu n-as mai sta pe ganduri.

OK. Multumesc de informatii tie si lui @Helper69.

Display nu are mai mare. Spre deosebire de A5, asta are 4.0 inch. A5 are 4, 3 inch.
Deci...ce zici de display-ul de 4.0 inch? Mi se pare putin cam mic. Dar nici nu am experienta cu smarphone-urile. Daca stau sa ma gandesc...asta va fi primul smartphone pe care o sa il am. Asta pentru ca nu m-au interesat smartphone-urile pana acum big grin.

Atunci inseamna ca informatia de la magazinul la care -am vazut eu a fost eronata in legatura cu display-ul dar e bine si asa. Este un display acceptabil ca si marime.

| Jipa95 a răspuns (pentru Helper69):

A7 quad core de 1.3 ghz e slabut pentru un telefon de 300 lei nu? Ai testat macar telefonul de vorbesti asa in vant? De camera nu ai spus nimic ca este foarte buna?
@TiLANDER, este cea mai buna alegere a5 quad!

Întrebări similare