Mi se pare un telefon destul de bun in ceea ce priveste calitate / pret.
Daca esti un amator de telefoane si ai nevoie de unul doar ca sa-ti faci treaba, sa mearga bine si sa te tina bateria + daca nu vrei sa dai mii de lei pe un telefon, mi se pare o alegere buna. Are camera de pana la 40MP, poti filma 60 fps cu el, ai o tona de moduri de a edita o poza, memorie 128 de gb, nu vad de ce ti-ar trebui mai mult si memoria ram suficienta cat sa nu te plangi de lag. A da. are si super charge si ti se incarca intr-o ora si 20 de minute.
Eu nu mi-as mai lua alta firma in afara de Samsung sau iPhone, asta e strict parerea mea.
Parere despre el : calitate / pret e bun
Asa și asa. Pana la urma este lite. Nu este mare waw la poze, dacă pentru fotografii îl achiziționezi.
Nu pentru fotografii neaparat, pentru al folosii ca telefon personal dar daca zici ca nu e cine stie ce atunci da-l dracu
Sincer, lite mereu a fost de cacao. Vezi și p Smart 2019 sau p Smart Z. Eu dețin P smart 2019 și mă declar mulțumit. De 1 an îl dețin, apropo. Alaltăieri a primit actualizare la Android 10.
Eu zic sa iti iei un telefon cu display AMOLED deoarece pe p30 lite cu IPS LCD se vede negrul un fel de gri plus ca daca te uiti dintr-o parte are un glow puternic luminos si enervant
Este desul de ok, dar P20, P30 si P40 sunt foarte asemanatoarea, mai ales variantele lite, numai ca sunt putin imbunatatite, atata tot.