Ca telefon e bun, dar e depășit. Nu cred că vor merge bine jocuri 3D pe el, un motiv ar fi că are doar Android 2.3 (tutuși poți actualiza la 4.0 și va fi mult mai bine). Văd că ai oferit deja funda, deci nu cred că are rost să mai dau amănunte.
Nu pot sa il actualizez la 4.2 sau 4.3?
Ba se poate, dar ar trebui să-l lași să se actualizeze automat la ce versiune vrea. Ce e prea mult poate dăuna. Dar este suficient și Android Jelly Beam, teoretic îți merge orice aplicație pe el, singura mare problemă ce îl va opri vor fi componentele din el (procesorul de exemplu). Eu zic totuși să mai pui niște bani în plus și să iei un smartphone mai bun. Probabil că acum 5 ani era foarte bun, dar tehnologia evoluează rapid și ai nevoie de aparate mai performante. Nu cred că se mai găsește HTC Sensation XL în magazine, deci bănuiesc că aveai de gând să-l cumperi second. Astfel, eu îți recomand Samsung Galaxy Note 2 care se ridică la performanțele unui S3 (performant) și are foarte multe avantaje, iar un Note chiar merită. Eu nu l-am mai găsit în magazine, deci va trebui să-l cumperi de la cineva. Te poți interesa pe internet despre Note 2... eu zic că costă acum sub 1000 lei, iar second spre 500 lei (depinde de fiecare, dar merită Note 2).
Uite aici un review bun: https://www.youtube.com/watch?v=RNgzz1wvk20
Ti-as putea da copy-paste dar nu am avut niciodata in mana acest model. Asa ca. poftim un link si uita-te ca scrie si pros si contra ^^
http://www.mihaibaboi.com/review-htc-sensation-xl/
Este bun pentru o gama larga de jocuri.
In schimb, luand in considerate ca eu am quad core si abia imi merg unele jocuri noi pe high (prin abia ma refer ca daca era dual mergea pe medium, iar tu cum ai single ti-ar merge pe low cu lag in cel mai bun caz) nu ai putea sa te joci acele jocuri (acelea fiind 1, 5 % din jocurile noi gen Asphalt8, Real Racing 3, etc).
Si totusi iti raman restul de 98, 5% din jocuri, si anume toate jocurile populare. Fruit Ninja, Smash Hit, Temple Run2, Into the death, si eu mai stiu ce jocuri sunt „la moda".
Deci da, este un telefon bun. Sau cel putin asta consider eu doar fiindca imi place ecranul mare, ceea ce rezulta poze/vids de calitate + vizionarea filmelor cu clasa ^^
Da ar merita, asta cat ai apx 100 euro in plus, altfel iti vei lua aproape acelasi telefon doar ca, cu alt nume si model.
Https://www.google.ro/......ps?/search
Preturile sunt aproximativ 300- 400 lei. Depinde de starea telefonului.
Daca il vinzi cu 350 lei (sa zicem), exista Acer v370 la 800 lei (nou) in magazine, si are procesor quad core, etc.
Gasesti si second la 500-600. Deci. official worth.
https://www.google.ro/......ps?/search
Http://www.compari.ro/......p55257492/ nu as putea sa-l vand cu atat? mi-e mi se pare ca este pretul minim.Si inca ceva de ce imi merge Real Racing 3 fara niciun pic de lag?:D
Poti sa il pui la vanzare cu orice pret vrei, dar pe „Compari.Ro" este pretul unui telefon nou, iar tu il ai Second Hand.
Nu voi intra prea curand pe messenger/skype eu fiind acum plecat din oras (sunt pe telefon). Da-mi mesaj aici pe site si iti voi răspunde cat de curand posibil, maine. Fiindca acum ma pun la culcare. Noapte buna
Ps: glumeam la faza cu report-ul