Detii acest telefon? Daca da, ai putea face un benchmark cu Antutu, te rog, si imi poti spune ce dimensiuni are pentru ca nu gasesc nicaieri(masoara-l). MUltumesc.
Hei, si imi mai poti spune daca se vede bine ecranul? Daca se poate sa-i dai luminozitatea la minim si la maxim si sa imi spui cum se vede. Apreciez. Inca nu l-am primit pe al meu.
La AnTuTu a scos 20229 de puncte..are 14,5 cm lungime si 73 latime..Sa il stapanesti sanatos..Numai bine!
Ecranul.ce pot spune..la maxim parca e bec..la minim nu prea poti lucra cu el.e intunecat.
L-ai masurat tu? Chiar atat are lungime si latime? Oo si grozav scor in Antutu. Ce ti-a zis in Antutu (good, good job, not bad.)?
Ms.
Nici daca stai in casa nu poti lucra cu el la minim de rezolutie?
Daca ne cereai parerea inainte de a-l comanda, mai intelegeam. Dar, daca l-ai comandat deja, parerea noastra nu-ti mai foloseste la nimic. Sa-l stapanesti sanatos!
Misto la AnTuTu.a scos undeva sub Google Nexus 4 dar peste S3 mini.(are un prieten S3 mini si a scos putin peste 16 000..eu cred ca e bine pentru o marca mai putin cunoscuta.
Scuze ca repet dar l-ai masurat tu telefonul sa vezi cat are? Nu te supara. Si cum sunt unghiurile de vizualizare?
Nu-i nimic, da, l-am masurat, unghiurile sunt bune dupa parerea mea..adica se vede bine daca il pui pe masa si te uiti la el pe vertical..nici pe orizontal nu e rau..la AnTuTu mi-a zis Good.
Ok. Ms mult.Inseamna ca e mai mare decat un s3.
Ok. Si un ultim lucru: ce ai primit in pachet?(daca imi poti spune ce fel de casti ai primit ar fi super)
Npc.Da,asa e..chiar e!
Hei,imi poti spune si cei ai primit in pachet si ce fel de casti are?
Da,scuze,abia acum am vazut mesajul..pai am primit doua carcase misto, una rosie si una albastra, incarcator cu cablu usb si niste casti din alea din cauciuc.
Castile se aud bine si telefonul asa in general se aude bine?
Da,se aude tare in casti..si in general se aude destul de tare..nu foarte tare dar destul de tare.
Multumesc mult. Mi-ai fost de mare folos. Abia astept sa-l primesc maine. Sanatate si sarbatori fericite sa ai!
Multumesc,la fel iti doresc si tie..si distreaza-te cu el!
Paula2306 întreabă: