Un telefon foarte bun, creat de un producator de varf al tehnologiei: vezi aici un review despre el: http://timez.ro/telefon-sony-xperia-u-review/
Este un telefon foarte prost! In general telefoanele Sony sunt proaste, se misca incet si raspund greu la comenzi.
Este un telefon perfect pentru cei ce cauta un smartphone foarte rapid, usor de folosit, cu un aspect aparte (nu ca celelalte telefoane care nu sunt decat niste cutii patrate de plastic ) si care sa nu fie imens ca Galaxy S2 sau alte caramizi care nici nu intra in buzunar. Nu as vrea sa fiu inteles gresit, S2 este un tel f bun dar este mult prea mare, mai ales atunci cand folosesti 2 telefoane deja este o problema. Revenind la Xperia, imi place la el ca are multe caracteristici care il fac mai special (de exemplu LED-ul care preia culoarea imaginilor care sunt afisate pe ecran, Timescape-ul), are o rezolutie foarte mare si se aude muuuult mai bine muzica in casti decat in cele de la Samsung (am detinut un Galaxy anterior).
Am un astfel de telefon si sunt multumit de el. mereu cand am avut nevoie rapida de internet sau sa aflu ceva rapid care ma putea ajuta, m-a ajutat. pe mine nu ma lasa la nevoie. eu consider ca rapiditatea cu care raspunde la comenzi este cheia lui. sunt multumit de el. RAM-ul e mancat destul de mult de android, dar iti ajunge.
alexgalatzi întreabă: