Am instalat PUBG si Amazon assistant.
Mai dezactiveaza din notificari. Sper ca nu te-a pus bau-bau sa pui wallpaper animat. Si daca cumva ai inceput mai recent sa folosesti casti Bluetooth, vezi ca si BT-ul suge din baterie ceva de speriat.
Am wallpaperul default de la Samsung.
Pai si explicatia care e daca nu-i mai tine bateria ca inainte? Probabil ca il foloseste intens si se asteapta sa il tina la nesfarsit ca la inceput. Si apropo, calm your tits si nu te mai obosi sa comentezi la orice raspuns asa rastit.
A instalat pe el mai multe porcarii ca inainte, au scos Samsung vreun update de soft care in loc sa imbunatateasca autonomia i-o face praf, s-a apucat el sa foloseasca casti Bluetooth sau ceva de genul care sug bateria numa'numa'... sunt o gramada de posibilitati. Nu comentez rastit cand nu vad enormitati.
Schimbi bateria sau cumperi un telefon nou.
Unul care e bine optimizat în consumul energiei.
Du-te la service și pune-i o baterie noua pentru că aia din el deja s-a uzat.
Deci eu la Xiaomi Mi A1 in 2 ani si cateva luni de incarcare la cam 36 de ore in medie, jucat destul de mult pe el, plus destul de multe poze facute, inca am peste 90% din capacitatea initiala a bateriei si tu ii zici lui ca la un telefon premium dupa mai putin de un an i s-a uzat bateria? SERIOS?
Eu zic ca inca ii bine. Pot sa ma uit la vreo 4 episoade de prison break si inca am 20% baterie.
Pai da, deci ai un SoT de vreo 5 ore. Da luminozitatea un pic mai mica si ar trebui sa tina mai mult... Uite aici spre final, la partea cu autonomia: https://www.notebookcheck.net/......288.0.html
Am văzut că are bateria cam slaba. Oricum de la 5:30 AM ma tine pana la ora 15 si il mai incarc odata.
Vezi ca peste vreo 5-6 ani o sa vii sa te plingi de ochi. E cea mai mare prostie sa stai cu nasul in telefon la filme/clipuri/citit chestii cand ai laptop/desktop. Vorbesc foarte serios. "Cam slaba" si "vazut" asta nu inseamna nimic. Ai softuri ca lumea cu care sa te uiti ce capacitate reala mai ai si mai ales ce aplicatii iti consuma cel mai mult.
Unul din motivele pentru care bateria se duce mai repede e frigul, l ai ținut în frig? Sfatul meu e să ți iei alt acumulator ( baterie ), nu e o avere la un telefon precum ăla, dai 100, maxim 150 lei pe unul original și gata, asta în caz că problemele la baterie sunt așa grave
Folosește economisirea energiei pentru ecran din telefon!
Verifică aplicațiile consumatoare! Inchide-le din setări-> aplicații (forțare oprire)
Închide telefonul (Power off) și încarcă-l până la 90%.
Din managerul telefonului (toate telefoanele au un app manager de control) verifica aplicațiile care rulează odată ce ecranul este inactiv și dezactivează rularea acestora, deoarece consumă.
Scanează fișierele și rezidurile din telefon folosind managerul său această aplicație : https://www.google.com/......https?/url
Daca incarc telefonul peste noapte are vreo legatura?
Câtă vreme nu se supraîncălzește bateria și folosești încărcătorul original al dispozitivului, n-ar trebui să fie nicio problemă cu încărcarea bateriei peste noapte. În plus, după încărcarea de 100% telefoanele din ziua de astăzi au un limitator, adică după ce se atinge pragul de 100%, bateria nu mai este solicitată și nu se va efectua în continuarea încărcarea. Poți să testezi, după ce încărcarea a ajuns la 100% verifică dacă se încălzește telefonul mai tare (poți din soft). Aceasta are un număr limitat de cicluri de încărcare, la un moment se va descărca mai repede decât de obicei, chiar dacă respecți cele două reguli : evitarea supraîncălzirii bateriei și folosirea încărcătorului destinat dispozitivului tău, încărcătorul original.
În acest caz, va trebui să schimbi acumulatorul telefonului.
AtlantisMe întreabă: